реклама

реклама

Справжній скандал розгорівся на сторінці депутата міськради Олександра Радуцького у соціальній мережі «Фейсбук». Ажіотаж створила фотографія «неба у клітинку», яку завантажив Радуцький.

На завантаженій фотографії з веселкою новий радник міського голови, директор КП «МІА Черкаси» Валерій Воротник побачив «страшні сни Одарича».


На що власник світлини Олександр Радуцький відповів, що «райдуга – це від слова «радуйся». Опісля користувач Петро Петренко запитав у Радуцького, від чого походить слово «ВОРотник»? Це й стало наріжним каменем скандалу. За це Валерій Воротник обізвав користувача Петра «погидьог смердючий». Щоправда дісталося не лише Петру. Під гарячу руку потрапила і працівниця ТРК «ВІККА» Анна Дума, яка зробила зауваження Воротнику щодо його культури мови.

Її Воротник обізвав «божевільною», а зауваження сприйняв як комплекс неповноцінності.


«Дума не пойму вы в силу ума или возраста столь ограничены? Может книжки почитайте, кругозор расширте. Может найдете в истории аналоги судьбы вашего кумира? Успокойтесь и дышите глубже. Страницу истории уже перевернули...» – звернувся до Анни у «Фейсбуці» радник міського голови.

Опісля на Воротника посипалося ще більше негативних коментарів, проте він на них уваги не звернув. Натомість Анні Думі він порадив звернутися у «лігу сексуальних реформ»:

«Шизофрения, которую посеял Одарич в мозгах пяти процентов черкащан трудноизлечима. А тролей и подавно лечить бесполезно. Пожалуйтесь на меня в лигу сексуальных реформ. И дышите глубже. Не вернется этот ублюдок в Черкассы. И пусть молится, что б не посадили»


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100