реклама

реклама

Звільнення генеральної директорки Черкаської ОДТРК «Рось» Лариси Єфремової за власним бажанням голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб називає «звичайною ситуацією». Тепер Держкомтелерадіо розглядає нові кандидатури на цю посаду. Про це Сергій Тулуб повідомив 29 травня на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

– «Звичайна ситуація»: написала заяву на звільнення, пішла, гупнула дверима… Хоча за цей період було стільки зроблено на «Росі», як не було зроблено за всю історію, стільки вкладено коштів… Але це вже людське, нехай буде на совісті, – прокоментував Сергій Борисович.

За його словами, зараз керівництво Держкомтелерадіо розглядає нові кандидатури.

Старинець – тимчасова заміна Єфремової

Старинець – тимчасова заміна Єфремової

– Зараз є указ Президента, що без згоди обласної державної адміністрації ніякого наказу не буде. Подивимось, хто буде, кого запропонують, кого ми запропонуємо… Як кажуть, зустрічатися на містку ми не будемо з двох боків, хтось повинен відступити. Зробимо, подивимось. Головне, щоб був розвиток цього державного підприємства, щоб колективу було гарно, щоб він міг творчо працювати. Туди когось нефахового не допустиш, це я вже точно знаю! – сказав Тулуб.

Поки що обов’язки керівника обласної державної телерадіокомпанії виконує Євген Старинець.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100