реклама

реклама

Близько 23.00 в Черкасах на перехресті вулиць Смілянської та Оборонної водій автомобіля «Хюндай-Туксон», 31-річний житель м. Черкаси, скоїв наїзд на 32-річну місцеву жительку, яка перебігала проїжджу частину вул. Смілянська по пішохідному переходу.

Внаслідок пригоди пішохід отримала смертельну травму. Про це інформує прес-служба Державної автомобільної інспекції Черкаської області.

Разом з тим, опозиційний сайт «Про головне» повідомляє, 1 червня у ДТП в Черкасах загинула 32-річна Лариса Ткаченко. Жінка того дня зустрічалася з друзями, адже у Черкасах святкували День міста, День захисту дітей та випускні вечори. Видання повідомляє, що за неофіційною інформацією, за кермом автомобіля, що збив жінку, був директор Департаменту з суспільно-політичних питань та регіональної політики Черкаської обласної державної адміністрації, заступник голови обласної організації ПР з питань молодіжної політики Вадим Береза.

Проте сам Вадим Береза відмовився коментувати «Прочерку» подібну інформацію, зазначивши, що поки він утримується від коментарів. Мовляв, коментувати буде пізніше...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100