Міський голова у відставці Сергій Одарич заперечує можливість свого балотування на перевиборах до Верховної Ради по 194 в. о. Про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції.


На переконання Сергія Олеговича, черкасці вже зробили свій вибір минулого року, обравши народним депутатом Миколу Булатецького, тож тепер вони мають лише ще раз його підтвердити.

– Я можу скептично ставитися до Миколи Булатецького, як я і ставлюся. Але є воля черкасців, які обрали його народним депутатом від 194 в. о. І якщо комусь там у Києві це незрозуміло, не сподобалося, то це їхня проблема! – зазначив Сергій Олегович.

На його переконання, будь-який новий кандидат, що з’явиться на цього виборчому округу під час перевиборів, буде «тушкою». Місією цієї людини буде забезпечення перемоги провладного кандидата.

– Як би комусь не хотілося мене виштовхати на округ 194 і здихатися, або розпорошити голоси і протягнути потрібного кандидата, цього не відбудеться! Як би цього не хотілося тулубам, воротникам, жуковським… – запевнив екс-мер.

Також він спростував інформацію, яку поширив нещодавно радник в. о. міського голови Валерій Воротник щодо того, що екс-мер помирився з олігархом, власником ПАТ «Азот» Дмитром Фірташем.

– Ніхто з моїх представників не спілкувався ні з Фірташем, ні з Жуковською. Жодних переговорів ніхто з ними не веде. Так само, як і про продаж ТРК «ВІККА», – наголосив міський голова у відставці.

Між тим Сергій Одарич сказав, що він розчарований Валентиною Жуковською та викреслив її зі свого життя тоді, коли ЦВК відмовилася визнавати результати виборів у 194 в. о.

– Я вважаю, що ніхто ні з яких мотивів ніколи не має права зневажати або змінювати вибір громадян. Ніякі політичні симпатії, антипатії, економічні аргументи, особисті стосунки не можуть бути виправданням нехтуванням вибором людей, – запевнив Сергій Олегович.

Водночас він не заперечує свою допомогу Валентині Борисівні під час виборчої кампанії, а також вважає, що місто багато виграло від їхньої співпраці.

– Місто отримало 120 мільйонів, відреконструйований квартал, умови для занять наших дітей, відремонтований проспект Хіміків та ще й тролейбус у додачу! Що поганого у цьому?! Ну як ви вважаєте, міський голова, який залучив 120 млн в економіку міста плюс тролейбус… Ну де логіка виступати проти такого кандидата? Мені не соромно за жоден жест, вислів, тому що все це робилося чесно, щиро, від душі і з користю для міста, – прокоментував Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100