Якби інформацію про масовий підкуп виборців в окрузі №194 вкинув хтось з політичної тусовки чи бот, чий акаунт нікому нічого не говорить, бо був створений вчора, то можна було б запідозрити провокацію. Проте першою це зробила людина, чия незаангажованість та порядність не викликає жодних сумнівів. Про це у «Фейсбуці» написав заступник голови Черкаської обласної організації КВУ Юрій Сас, реагуючи на заяву прес-служби почесного президента ПАТ «Азот» Валентини Жуковської, нібито проти якої ведуться провокації й «тиражується брехня».

Юрій Сас має на увазі художницю Тетяну Черевань, яка в групі «Черкащина: захистимо вибір», що в соцмережі «Фейсбук», повідомила, що їй пропонували віддати голос за Валентину Жуковську за 200 гривень.

«Це як аванс? Виборів ще ж нема? Питаю людей, навіщо ви це робите? А відповідь: «Вона ж «Дружбу народів» відремонтувала та лікарням допомагає – чудова жінка». Так навіщо людям гроші платити – щоб бути впевненим??? Ще раз кажу, що я антиполітична людина, але є такі питання, на які дуже хочеться почути відповідь»... – висловилася пані Тетяна.

«Те, що певні люди ходять по квартирах і пропонують гроші, – факт. Яким чином це пов’язано з білою та пухнастою офіціозною діяльністю Валентини Жуковської, я сказати не можу. Поки що. Але хочу звернутись до задіяних до широкої кампанії Валентини Борисівни людей, апелюючи, в першу чергу, не до моральних аспектів, а до раціо. Все на виду. Місто маленьке. Вибори будуть притягувати загальну увагу (округів всього 5). Якщо зальотні «технолохи» приїдуть і поїдуть, то ви – залишитесь. Якщо ваше слово може хоч якось вплинути на розвиток подій, зупиніть цей бедлам. Це не закінчиться добре», – наголосив Юрій Сас.

Нагадаємо, про підкуп виборців в окрузі повідомляла у ЗМІ і голова Черкаського обласного осередку «Фронту змін», депутат облради Наталія Старікова та обіцяла звернутися до правоохоронних органів.

У свою чергу, у прес-службі Валентини Жуковської категорично спростували будь-які закиди окремих діячів від політики щодо її причетності до підкупу черкащан.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100