Голові Черкаської облдержадміністрації Сергію Тулубу стало соромно, коли він у Черкасах проїхав прибережною зоною, щоб подивитися на стан пляжів, ресторанів та кафе. У цьому він зізнався під час наради щодо збереження захисної смуги Кременчуцького водосховища, що відбувалася в селі Бобриця Канівського району.


– Слухайте, ну сором! Гадючники! І ще після цього щось там кажуть. Борисе Григоровичу, записуй, – звернувся губернатор до заступника в. о. міського голови Черкас Бориса Євмини. – Зберіться в автобус і проїдьте. Повиставляйте власників «Бочки», «Рибки» чи хто там, я не знаю. Елементарні санітарні умови створіть для людей. Не тільки ж треба гроші брати! Щоб там можна було проїхати на велосипеді тощо. Щоб там можна було займатися спортом і всім іншим. Щоб було де й водички напитися. Зрозуміло чи ні?

Далі Сергій Борисович почав критикувати річковий вокзал, який він урочисто відкрив разом із Віце-прем’єр-міністром-міністром інфраструктури Борисом Колесніковим у вересні 2011 року.

– Побудували громадою, відновили річковий порт. Суперспоруда, так? Гарна, цікава. А що сьогодні я там бачу? Елементарно дороги нема. Борисе Григоровичу, ви ж нова влада, – знову почав давати доручення Борису Євмині очільник області. – Киньте туди сьогодні свої можливості. Зробіть, щоб там до фітнес-центру можна було дійти чи доїхати, а не оці руїни, що ми бачимо. І подивіться на цю привокзальну площу: стовпи похилені, непофарбовані, квіточки позасихали... Хіба ж так можна? Якщо немає великого пароплаву, поки він там поламався чи що там, нема в Черкасах моторних човнів чи що? Ну якщо нема, то в оренду візьміть. Дайте людям заробити. Нехай пограчують чи як там називається. У моторний човен сядуть чотири людини, і дитинка з мамою прокатається...

Отримали завдання від Сергія Тулуба і представники Державної служби з надзвичайних ситуацій області.

– А ви, «надзвичайна ситуація», забезпечте там безпеку на воді, – наказав Сергій Борисович.

Дивіться також ВІДЕО


Потім очільник області почав перераховувати, загинаючи пальці, чого немає в річковому порту.

– Заходиш: пароплава немає, того немає, бар закритий, все закрито, але написано великими літерами «Туалет платний». Плати гроші, інших туалетів немає. Один тільки всередині і все. І біля цього туалету сидиться директор, – Сергій Тулуб замовк на мить і зробив руками рух, ніби показує, як виглядає гора, – його секретар, і така коробочка, де написано: «Гроші кладіть сюди». Оце так дожилися. Сором! Це в центрі столиці області. А ще забув сказати. Просто біля входу, на набережній, стоїть «Мерседес». Кажу: «Чий?» Зайти ж не можна, бо один «Мерседес» закрив усе. Кажуть: «Директор приїхав». Отак-от. Скажіть ДАІ, хай в своєму маршруті передбачать. Якщо побачать там, хоч «Мерседес», хоч що завгодно, хоч космічний корабель, то нехай викинуть звідти його. Зрозуміло?

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100