Депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький обурений, що почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська позавчора зібрала нараду в ПК «Дружба народів» та викликала туди завідувачів усіх дитячих садочків міста. Такі дії спонукають його сумніватися, хто є владою у місті. Про це він заявив на сьогоднішній сесії міської ради.

Микола Булатецький запевнив, що його дружина – завідувачка одного з дитячих садочків міста, тож про «викликання» в «Дружбу народів» йому достеменно відомо.

– Викликає абсолютно конкретно! Раз, другий, третій! Наполегливо, щоб всі були о 10.00. Я хочу запитати, хто у нас мер міста, і навіщо ви зробили усі ці справи? Щоб Жуковську далі вести? – поставив запитання біля трибуни Микола Іванович. – Я хочу нагадати, що Жуковська – це людина, яка грубо та брутально сфальсифікувала вибори в 2012 році.

Він зазначив, що під час наради в «Дружбі народів» Валентина Жуковська заявила, що 90% бюджету міста наповнюється завдяки ПАТ «Азот».

– Також вона там пообіцяла, що усім завідувачкам дитячих садків зробить статус державного службовця. Це що таке? – обурився Булатецький.

Він попросив в. о. міського голови Черкас Віктора Білоусова дати оцінку діям Валентини Жуковської та «припинити вакханалію».

– Мені депутатський мандат не такий вже й потрібний. Одарич що зробив? Отримав сто мільйонів від компанії Жуковської. Нехай Жуковська дасть 100 мільйонів, і я відмовлюся від балотування взагалі! Тільки нехай дасть 100 мільйонів «на бочку»! – проголосив Микола Іванович, після чого усі зааплодували та засміялись. – Я вам даю слово! Я готовий перехреститись! Нехай тільки дасть 100 мільйонів на розвиток Черкас.

– І на екологію 200! – запропонувала депутатка від «Партії вільних демократів» Ніна Набокіна.

Опісля Білоусов попросив директорку департаменту освіти та гуманітарної політики Ірину Топчій прокоментувати захід у «Дружбі народів». Вона підтвердила, що нарада дійсно була.

– Там також брав участь наш департамент, щоправда, сама я там не була, – зазначила Ірина Вікторівна. – Це місце було визначене, враховуючи, що умови там гарні.

Після цих слів Микола Іванович знову почав емоційно коментувати захід у «Дружбі».

– Миколо Івановичу, я вашу тривогу розділяю. Я прошу керівників департаментів узгоджувати такі питання із заступниками, тому що такі плітки йдуть, і не лише по дитячих садках… – звернувся Віктор Білоусов.

На це Булатецький заявив, що нарада була угоджена з першим заступником в .о. міського голови Віктором Беззубенком.

– Це була нарада департаменту! – вигукнув Беззубенко.

– Я відповідально заявляю (у мене є відео!) не було там ніякого департаменту! – запевнив Микола Іванович.

Насамкінець секретар міської ради Віктор Білоусов припинив суперечку та запевнив Булатецького, що особисто розбереться в цьому питанні та проінформує.

Як повідомила у коментарі «Прочерку» вже після сесії міськради Ірина Топчій, нарада була традиційна, а на ній був присутній заступник директора департаменту, начальник управління освіти Євгеній Степко. За її словами, до керівництва міста з листом звернулася Валентина Жуковська з проханням посприяти зустрічі із завідуючими дитячими садочками з метою обговорення потреб у сфері дошкільної освіти.

– Ми часто запрошуємо різних людей на наради, тому я не розумію, чому зараз цю ситуацію намагаються якось обернути проти нас, – наголосила Ірина Вікторівна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100