реклама

реклама

До черкаських рятувальників від чергового РВ УМВС 22 червня о 11.20 надійшло повідомлення про те, що в центральній частині села Геронимівка в повітрі відчувається неприємний запах.

Про їдкий запах у повітрі на розі вул. Леніна та Мічуріна повідомили стривожені місцеві жителі.

До місця події було направлено чергове відділення хіміко-біологічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС.

Зробивши відповідні заміри повітря, хіміки встановили, що причиною неприємного запаху є випаровування розлитого на проїжджу частину хімічного засобу для знищення шкідників – інсектициду.

Як стало відомо, небезпечну рідину розлив один із місцевих жителів під час транспортування її на смітник для утилізації. Розлив хімічної речовини усунули силами чергового караулу навчальної пожежно-рятувальної частини Академії пожежної безпеки, який розмив її водою до безпечної концентрації.

Представниками Державної екологічної інспекції на місці події були взяті проби ґрунту та повітря. Забруднення повітря та ґрунту не виявлено. Загрози населенню немає, запевняють у прес-службі ДСНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100