реклама

реклама

Сьогодні об’єднану опозицію «Батьківщина» в Черкаській області поповнили близько півсотні осіб. Про це під час прес-конференції Об'єднаної опозиції Черкащини повідомив голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.


Зокрема, на засіданні бюро Черкаської міської організації партії «Батьківщина» до лав партії прийняли керівника обласної організації «Фронт змін» Наталію Старікову та координатора ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

– У нас партія людей, яка дійсно працює проти режиму. Є в наявності кожен партієць. Не так, як Партія регіонів звітує, що в їхніх лавах вже більше людей, ніж жителів району в Черкаській області. У них призов все йде і йде: то сільські голови, то лікарі, то санітарки – всі вже прийшли. А в нас реальні люди. Ми не гонимось за кількістю, а більше працюємо на якість, – розповідає голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

Новоспечений «батьківщинівець» Даценко наголошує, що на керівну посаду в партії не претендує.

– Конкуренція є скрізь – і в економіці, і в політиці. Але на сьогоднішній день, я вам твердо заявляю, що прийшов у «Батьківщину» як рядовий член партії. Я сьогодні не претендую на будь-яке крісло, на будь-яку посаду в партії. Я прекрасно розумію, що потрібно напрацювати авторитет «Батьківщини», аж тоді мати право претендувати на якісь партійні, політичні посади, – твердо заявив Леонід Даценко.

Наталія Старікова запевняє, що в цей день у неї відбулися дві важливі події.

– Перше – сьогодні я маю честь бути членом партії «Батьківщина». Дякую голові партійної організації всеукраїнського об’єднання в Черкаській області Анатолію Бондаренку і взагалі членам за довіру. Я надзвичайно хвилювалася, як студентка. Двічі перечитала статут. А по-друге, поділюся своїми думками: зараз визначаюся, де мені вдосконалити політичні знання, – сказала Наталія Володимирівна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100