реклама

реклама

Двоє молодих спеціалістів Золотоніської прокуратури потрапили в ДТП. Один загинув. Причиною ДТП називають раптово виниклу технічну несправність засобів управління транспортного засобу. Про це інформують ЗМІ.

У ніч із п’ятниці на суботу, 22 червня, на виїзді з Золотоноші, біля залізничного переїзду, автомобіль «Mercedes-Benz», у якому знаходилися працівники місцевої прокуратури, зіткнувся з автомобілем DAF (евакуатором).

У результаті дорожньо-транспортної пригоди один із правоохоронців, який був за кермом власного авто, загинув, інший – із забоєм грудної клітини та переламаним ребром проходить лікування у Третій міській лікарні м. Черкас. Водій DAFа не постраждав.

Обидва чоловіки, віком 23-ти років – молоді спеціалісти. Працювали в прокуратурі по року. Загиблий, родом із Харкова, був тиждень тому переведений у Золотоніську міжрайонну прокуратуру із Чигирина.

Чоловіки вирішили з’їздити на святкові вихідні до батьків. Ті живуть у Харкові. Через сильну спеку вирішили рушити в путь раненько, години о третій ночі. На виїзді із Золотоноші, де залізничний переїзд, підйом і заворот, сталося зіткнення.

За минулі вихідні в Черкаській області сталося шість ДТП, у яких загинуло чотири особи та ще шість отримали травми.

— За попередніми даними, причиною ДТП стала раптово виникла технічна несправність засобів управління транспортного засобу. У ході дослідження трупа ознак алкогольного сп’яніння не виявлено, – прокоментувала ситуацію прес-секретар прокурора області Вікторія Скорикова.

За даним фактом порушене кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. За цією статтею винуватець карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Призначений ряд експертиз, які встановлять винуватця ДТП.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100