реклама

реклама

Народний депутат Антон Яценко з нагоди Дня міста Монастирища, який відзначався 23 червня, подарував жителям фонтан «Чаша Гетьмана» та автобусну зупинку.

Фонтан «Чаша гетьмана» присвячений 360-ій річниці перемоги козацького загону полковника Івана Богуна в битві під Монастирищем, встановлений в центральному дитячому парку міста. За словами міського голови Олександра Тищенка, фонтан стане візитною карткою міста.


Щиро радіють його відкриттю й самі жителі.


– Тепер наш парк не гірший, ніж в Христинівці. Мій малий – один з перших, хто кинувся у нього після відкриття. Це добре, коли наше місто стає поступово схожим на європейські міста, з’явилося чудове місце, де можна погуляти й розважитися з дітьми, – розповідає молода мати Оксана Заєць.


Також депутат упорядкував навколо фонтану територію, встановивши ліхтарі та лавочки, інформує його прес-служба.

Нагадаємо, минулого року Антон Яценко встановив в цьому парку дитячий майданчик. У цілому, в Монастирищенському районі ним побудовано 32 дитячих майданчики, з яких 4 – у місті Монастирище.

Враховуючи історичну складову, за ініціативи народного депутата, в день відкриття фонтану, в районному будинку культури транслювали найпопулярніші історичні фільми «Вогнем і мечем » та «Богдан-Зиновій Хмельницький».

Ще одним подарунком від депутата стала автобусна зупинка, яку дуже просили встановити мешканці вулиці Леніна, яка знаходиться у віддаленій від центру частині міста.


Відтепер жителям міста буде зручніше добиратися в напрямку сіл Бачкурино та Петрівка. Саме в цій частині міста бракувало зупинки. Особливо це відчували  пенсіонери, для яких похід до магазину в таких умовах перетворювався на щоденний подвиг.

– У нас Іванець, – чекали автобус просто де прийдеться. Під дощем, вітром та сонцем. Тому народному депутату – безмежна вдячність за турботу.

У свою чергу, Антон Яценко, вітаючи монастирищан зі святом, розповів про результати роботи та плани на майбутнє:

– Я не дав закрити Монастирищенську району лікарню, відділення якої в рамках медичної реформи планувалося перевести, навпаки – тут згодом буде відкрито центр первинної допомоги. Зареєстрував у ВРУ постанову, спрямовану на збереження та проведення реконструкції ландшафтно-архітектурного комплексу садиба Даховських у селі Леськове, надав допомогу в прокладанні водопроводу у місті Монастирище по 6 вулицях та водогону в селі Аврамівка.

Також народний депутат поінформував, що в розробленій ним та ухваленій минулого тижня Верховною Радою постанові «Про відзначення 60-річчя утворення Черкаської області» включено питання щодо проведення реконструкції плавального басейну та спортивного комплексу в місті Монастирище, завершення будівництва газопроводів та реконструкції водогонів в селах Монастирищенського району.

– Не все вдається відразу, але ми працюємо, – розповів народний обранець, – планую встановити тут парк розваг, завершити вирішення питання будівництва водогонів, реконструкцію плавального басейну та танцювального майданчику та громадського туалету, – зазначив народний депутат.

Цього ж дня, коли в Україні відзначали одне з найбільших православних свят Святої Трійці, завдяки народному депутату прихожани міського храму Різдва Пресвятої Богородиці змогли помолитися біля чудотворної ікони «Розп’яття Ісуса», яка, до речі, по дорозі до храму на очах почала мироточити.

Крім того, в цей день разом із жителями Монастирища участь у святковому молебні взяв і народний депутат України Антон Яценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100