Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб не поспішає шукати собі нового заступника замість Олександра Павлова, який днями був призначений головою Канівської РДА.


Самого Павлова Тулуб сьогодні на прес-конференції охарактеризував як людину компетентну, професійну, вимогливу до себе і до роботи.

– Тож ми і прийняли рішення направити на посаду голови Канівської РДА мого заступника Олександра Павлова. Нагадаю, що наступного року ми відзначатимемо ювілей Шевченка. І Канів буде насамперед задіяний в цьому, – зазначив Сергій Тулуб. – Щодо вакансії на посаду мого заступника, яка тепер з’явилася, то зауважу, що є ж рішення уряду щодо скорочення посад заступників голів облдержадміністрацій по всім областям. Нині це питання вирішується. Тож ми не поспішаємо…

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович днями підписав розпорядження про звільнення Олексія Гики з посади голови Канівської районної державної адміністрації у зв’язку з досягненням посадовцем 65-річного віку. А це граничний вік перебування на держслужбі.

Роботу Олексія Гики Сергій Тулуб охарактеризував позитивно.

– Він достойно пропрацював на різних посадах, у тому числі і на посаді голови Канівської РДА, – сказав сьогодні Сергій Тулуб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100