реклама

реклама

Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова провела відеоселекторну нараду з питань реалізації Національного проекту «Нове життя» - нова якість охорони материнства і дитинства». Від Черкащини взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Едуард Івакін, заступник директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Наталя Лакуста, в.о. директора Департаменту будівництва та архітектури Сергій Айсінов та медичні фахівці з питань охорони материнства та дітей.

У ході зібрання перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова разом із представниками міністерств і відомств заслухала інформацію облдержадміністрацій  про  стан виконання планових завдань зі створення мережі перинатальних центрів найсучаснішого рівня.

Керівник Національного проекту «Нове життя» Віктор Сірман зі своєї сторони дав оцінку ситуації по кожному з регіонів, що працюють над реалізацією Національного проекту.

Заступник директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Наталя Лакуста доповіла, що наразі завершено демонтаж приміщення поліклініки, де буде створено обласний перинатальний центр. Також проведені тендерні процедури на визначення підприємства, котре буде займатись будівельними роботами з реконструкції поліклініки в Центр.

У підсумковому слові перший заступник Глави Адміністрації Президента Ірина Акімова наголосила на тому, що побудова системи реорганізації перинатальної допомоги надзвичайно важливий процес і закликала учасників проекту не знижувати темпів роботи. Зокрема, висловила слова подяки представникам Черкаської області за активність і оперативність у процесі реалізації Національного проекту.

– Черкащина – ви добре справляєтесь зі своїми обов’язками, так тримати й надалі , – відзначила Ірина Акімова.

Про це інформує прес-служба Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100