За інформацією черкаської опозиції, начальника УМВС України в Черкаській області Валерія Дернового справді звільнили. Про це на сьогоднішній прес-конференції сказав координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

За його словами, роботою Дернового не була задоволена ані влада, ані громадськість.

– Головним аргументом для збереження генерала на посаді було те, що він виконав своє завдання щодо зриву виборів по двох «проблемних» (для влади) округах № 194 та № 197. Саме підрозділи міліції виконали головну роль на окрузі Миколи Булатецького. Як відомо, коли звозили документацію дільничних комісій, там нібито був відсутній працівник міліції, що стало підставою для того, щоб не визнавати вибори в 194 окрузі. Щодо 197-го округа, то це вже класика зі штурмом «Беркута», який підпорядкований обласній міліції, – зазначив Леонід Даценко.

Також він сказав, що сьогодні є інформація про те, що після звільнення Дерновий може очолити службу безпеки ПАТ «Азот».

Хто ж замінить Валерія Дернового, Даценку невідомо, втім, він впевнений, що посаду обійме якийсь «бєспрєдєльщик».

Натомість депутатка облради від опозиції Наталія Старікова зазначила, що зняття Дернового є ознакою того, що влада прислухалася до опозиції.

– Разом із фракцією «Батьківщина» ми хотіли вимагати від голови облради Валерія Черняка звіту Валерія Дернового. Відпало це питання. Мабуть, тут опозицію таки почули. Мабуть, результатом його роботи була не лише бездіяльність, а й шкода Черкаській області, – зазначила Наталія Старікова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100