реклама

реклама

Проект «Наш Шевченко», започаткований в. о. художнього керівника черкаського драмтеатру Сергієм Проскурнею, відтепер має свій сайт – http://nashshevchenko.in.ua/.

Туди вже завантажили майже дві сотні відеозаписів прочитання віршів Шевченка, а також звернення автора проекту Сергія Проскурні. Він запрошує черкащан брати участь у «Нашому Шевченку».

Читайте також: Проскурня переформатовує «Нашого Шевченка»

Нагадаємо, у межах проекту «Наш Шевченко» Сергій Проскурня разом із творчою групою «Про твоє» знімає різних людей, які зачитують вірш або уривок із поеми. Проект стартував 9 березня цього року та триватиме до 200-річчя Шевченка.

У «Нашому Шевченку» вже знялись письменник Юрій Андрухович, співачки Сестри Тельнюк, Ірина Білик, співак Фома, актор Олег Примогенов, джазовий піаніст Сергій Крашенінніков, а також вчителі, студенти і школярі, пожежники і прикордонники, бізнесмени і фармацевти, художники і юристи, бармени і байкери. Загалом за ідеєю має вийти 365 сюжетів.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Квіточка 08.08.2013 14:47
«Про твоє» молодці! Відразу ж помітно різницю. До цього відео було наче у оператора руки з гузна виросли. Зараз набагато краще.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100