Жителі Софіївки Черкаського району після «баталій» за місцеву дев'ятирічку, які тривали упродовж літа за участі громади та районних чиновників, таки «відвоювали» школу в своєму селі. Повідомлення про те, що заклад не закриватимуть, стало відомо із відповіді департаменту освіти і науки облдержадміністрації на запит депутата Черкаської обласної ради Наталії Старікової.

«17 липня відбулися збори жителів с.Софіївка за участі керівництва районної державної адміністрації та районної ради. На зборах ухвалено рішення про подальше функціонування школи, про що офіційно повідомлено у районній газеті «Сільські обрії» від 19.07.2013 №28», – йдеться у відповіді на депутатський запит за підписом директора департаменту Галини Гаврилюк.

Представники опозиції всіляко підтримували громаду Софіївки відстоювати школу. На громадські слухання з цього питання приїжджав невизнаний переможець парламентських виборів по 197 виборчому округу Леонід Даценко, консультації та юридичну підтримку надавала Наталія Старікова.

– Ми раді, що 1 вересня школярі розпочнуть новий навчальний рік у цій школі. Хочемо побажати учням успіхів, а їхнім батькам подякувати за наполегливість і небайдужість. Дуже важливо, коли громада активна, має позицію і чітко стоїть на захисті своїх інтересів. Це добрий знак для українського суспільства, – цитує слова Наталії Старікової її прес-служба.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Рябокінь 15.08.2013 11:18
Віталик тільки й того, що називається вчився на юридичному факультеті... То чому тоді він не пішов працювати по спеціальності, напевно із нього такий юрист, як з пяного танцюрист...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Loki 14.08.2013 08:16
А нихто и не сомневался шо в будущем школы будут не нужны. Образование зло, главное шоб у народа свободного времени небыло, а то будут им мысли нехарошие в головы приходить. С селянами надо как и с монахами в монастыре, напахался за день так, шо вечером бух в койку, сразу вырубился и никаких мыслей о сексе. Будущее начинается уже сегодня. Планы партии- "план" народу! )))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Лисенко 13.08.2013 16:47
А навіщо допомагати, якщо липа вона і в Києві липа. Віталику Павлович купив друкарський станочок і він газетку собі друкує...Навіщо було вчитися багато односельчан не розуміють...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Товариш 13.08.2013 15:51
А в с. Байбузах голова колгоспу пан Небелиця взагалі відказався школі допомагати, тому що діти вже школу позакінчували,з олоті липові медалі поотримували, а тепер навіщо допомагати школі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Усатий 13.08.2013 15:42
Так цеж ПАКРАЩЕННЯ із боку племяша Героя пана Костирі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100