реклама

реклама

Днями рятувальники обласного Управління МНС традиційно розгорнули мобільний пункт обігріву та психологічної допомоги для малозабезпечених верств населення. Намет розміщений на території парку 30-річчя Перемоги.

Вибираючи місце розташування пункту обігріву, було враховано те, що це паркова зона, де постійно велика кількість відпочиваючих людей, особливо з дітьми. Водночас в парках збирається багато безпритульних. Також було враховано те, що поряд з парком знаходиться зупинка, де багато людей протягом доби очікують на рейсові автобуси або попутній транспорт.

Цілодобово кожен бажаючий, відвідавши намет МНС, зможе не лише зігрітися біля пічок-буржуйок, але і скуштувати бутерброди та випити гарячого чаю. Крім того в наметі постійно чергують лікар та психолог, щоб у разі необхідності надати людям медичну і психологічну допомогу. Також рятувальники із відвідувачами постійно проводять навчання щодо поводження на вулиці в холодну погоду.

Цей мобільний пункт обігріву діятиме протягом усього періоду сильних морозів.

Рятувальники в черговий раз радять черкащанам у період посилення морозів утриматися від тривалих прогулянок на відкритому повітрі. По можливості, уникати пересування автошляхами, адже асфальт зараз вкрився ожеледицею, що збільшує ймовірність автомобільних аварій. Тепло вдягатися та дотримуватися правил безпеки життєдіяльності, повідомляє прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100