реклама

реклама

2

У ці хвилини майже зупинився рух на мосту через Дніпро. Про це повідомляють читачі «Прочерку».

За словами очевидців, ділянки доріг, що найчастіше водіям вдається проїхати за 10 хвилин, нині доводиться долати за 40. Кожні 5 хвилин авто зупиняються.

Рух сповільнився ще поблизу міста Золотоноша. Зараз же фактично заблокований в’їзд до міста Черкаси. Авто тягнуться від зупинки Лісова аж до заправки, що по вул. Сумгаїтська. Туди прибувають нові авто, що також стають у чергу.

Як пояснили «Прочерку» у  відділі зв'язків із громадськістю обласного управління ДАІ, жодного ДТП на цій території не зафіксовано. Затор утворився через планові ремонтні роботи – на мосту замінювали плиту. Вже скоро рух має бути поновлено.

1  
 

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 федор принципиальный 19.08.2013 12:35
Умные руководители проводят подобные работы в ночные смены,здесь же никто не оповестил жителей города о предстоящем ремонте,как в Гондурасе,плева ть на народ,который на воскресные дни планировал выехать на отдых.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #3 Фугас 17.08.2013 09:06
Гарантийный срок эксплуатации моста истек в 2011 году. Заявление о "плановых" работах - бред, если б так, меняли б не одну плиту, а штук 20 (всего их там 60). Но все то цветочки: мост стоит на опорах, из которой под водой уже торчит арматура. Но пентхаус в ОДА важнее!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+36 #2 Юра 16.08.2013 22:16
в пятницу вечером заменять плиту это гениально :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Sigyn 16.08.2013 20:15
ОПЕРАТИВНО!! Приємно було побачити себе в своїй "Octavia" на вашій першій світлині. Подейкують, що то не планові роботи на мосту по заміні плити, а тренування майбутнього платного проїзду через міст!! Щасливі ви!! Ви не бачили ще 25 кілометрових черг, що виникають на кордоні між словенією та хорватією, коли ті починають мірятись чергами, у кого з власної прикордонної сторони вона довша. А це 3 години, не менше :-) :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100