реклама

реклама

Керівник радіо Галина Добровольська має великий попередній стаж газетної професійної роботи

Керівник радіо Галина Добровольська має великий попередній стаж газетної професійної роботи

Тестове мовлення на ФМ-хвилях розпочало місцеве радіо «На хвилі Корсуня», йдеться у інформації на сайті Черкаської ОДА.

 - «Доброго ранку, дорогі корсунці!». Так віталася наша радіостудія зі слухачами місцевого проводового мовлення понад рік. А відтепер районне радіо доступне всім корсунцям. 14 серпня, у Перший Спас, ми розпочали тестове випробування частоти 104, 8 мГц. Тож нині запросто можемо побажати кожному з вас ще й доброго дня, вечора, і добраніч, - так звернулася до слухачів свого першого ФМ-ефіру директор КП «ТРО «На хвилі Корсуня» Галина Добровольська.

На початку виходу на ФМ-частоту радіо планує обмежитися ранковим, денним та вечірнім мовленням. Надалі «На хвилі Корсуня» мовитиме цілодобово.

Керівник радіо-каналу обіцяє транслювати в ефірі велику кількість пісень і закликає місцевих авторів надсилати на студію свої фонограми:

- Буде багато пісень. І особливу увагу ми спрямуємо на популяризацію місцевих талантів. Отож, запрошуємо співаків, музикантів, авторів надсилати свої фонограми на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , - звертається Галина Добровольська.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Горгона 17.08.2013 17:49
Ну й назву дали-провінційніше й не придумаєш
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100