реклама

реклама

skoraya Помилками і порушенням законодавства вважає голова Черкаської обласної профспілки медичних працівників Валентина Кочубей рішення нещодавньої сесії міськради з цілого ряду питань.

- Депутати порушили статтю 49 Конституції України, прийнявши рішення про переведення двох стоматологічних поліклінік на повний госпрозрахунок, а також переведенн на госпрозрахунок унікального в області реабілітаційного центру «Астра». Недопустими є і переведення в інше приміщення Другої стоматполіклініки. Один лише демонтаж обладнання чого вартий, - зазначила Валентина Кочубей сьогодні під час виступу на обласній нараді щодо перспектив розвитку галузі охорони здоров'я. – Тому я звернулася до прокурора міста з проханням відмінити рішення міськради з цих питань.

Виступаючи, пані Валентина зауважила, що прийняттю радами доленосних рішень повинно передувати обговорення з працівниками медичних закладів, яке започаткувала міська влада Черкас нині. «Бо дуже великим недоліком є те, що медичні працівники закладів охорони здоровя, що підлягають реформуванню, не отримують заздалегідь повної і переконливої інформації», - зауважила Валентина Кочубей.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Сірко 25.02.2011 09:34
А я думаю, що вона ще не проснулася, це просто піар і ніхто ніякої заяви до прокуратури не подавав
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Оксана 24.02.2011 20:18
Отож то й бо, що "прокинулися"! А до прокуратури подали заяви про порушення законів? Якщо ні, то - все це - тріпологія, не варта й копійки з профспілкових внесків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 АЛЕКС 24.02.2011 14:08
:D ПРОСНУЛАСЯ НАША ПРОФСПІЛКА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100