Нещодавно вихованці зразкової вокальної студії «Браво» Центру дитячої та юнацької творчості вкотре довели: рівних їм немає. Вокалісти взяли участь у міжнародному фестивалі-конкурсі «Зоряний шанс». Там черкащани вразили журі своїми вокальними вміннями та здобули чимало нагород, йдеться у сюжеті «ВІККА-новин». За виконання пісні «Смайлик» української співачки Еріки колектив вокальної студії «Браво» отримав гран-прі фестивалю «Зоряний шанс». За словами керівника ансамблю Вікторії Самойленко, такий успіх став для них приємною несподіванкою.

– Це одна з перших серйозних нагород нашої студії «Браво» за п’ять років існування, –переконує вона.

Суперниками черкащан стали співаки не лише з різних куточків України, але й з Росії та Молдови. Проте рівних черкащанам не було. Окрім гран-прі, співаки здобули ще низку призових місць. Зокрема, диплом 2-го ступеня отримала солістка ансамблю Анна Харченко. Дівчинка зізнається: на цьому зупинятися не збирається. Наступного року планує взяти перше місце.

– Мені сподобалося, що на цьому конкурсі було багато дітей. Ми могли подивитися, як інші показують себе на сцені, повчитися чомусь і перейняти їхній досвід. Я хочу навчитися гарно співати й у подальшому стати викладачем вокалу, – говорить про свої плани солістка ансамблю «Браво» Анна Харченко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100