реклама

реклама

Учора представники трьох найбільших опозиційних сил Черкащини пікетували будівлю облдержадміністрації.

Так під час обідньої перерви активісти «Свободи», «Батьківщини» та «УДАРу» невеличким півгодинним протестом висловили своє негативне ставлення до закриття «справи Берези» та неправомірних дій Російської Федерації щодо українських рибалок, пише сайт «Кропива».


Мітинг зібрав 50 осіб – це кількість людей разом із міліцією, журналістами та працівниками спецслужб. Реально ж активістів було осіб 30 не більше, по десять на кожну з опозиційних сил.

З більш-менш помітних постатей варто назвати лише Віталія Іляшенко – головного ударівця. Була представлена і міська організація партії боксера – голова Андрій Кондратенко та його заступник.

«Свобода» яка й організовувала дану акцію в оперативному режимі, була представлена доволі сируватим нещодавно обраним головою міської організації партії Андрієм Кучою, який намагався виступати, але до головного свободівця Юри Ботнара (самого Юрія на акції не було, він зараз зайнятий хасидами в Умані – ред.) йому далеко. Краще в нього вийшло вішати плакат Вадима Берези разом з батьківщинівцем Ігорем Сичовим на стіни ОДА.

Фото з сайту ''Кропива''

Фото з сайту ''Кропива''


– Ми виступаємо проти свавілля регіонала Берези, який причетний до загибелі мешканки Черкас в результаті ДТП. Нам відомо, що правоохоронні органи закрили справу. Позиція нашої партії наступна – у кримінальному кодексі є таке поняття як відповідальність із відстроченням кількох років. Тож ми вважаємо, що Береза понесе покарання після того як опозиційні партії прийдуть до влади. Нехай вважає, що отримав відстрочку терміном у два роки до понесення покарання за свої дії, - грізно повідомив голова обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко. – Вимоги до влади щодо Берези – це не переведення на посаду головного спеціаліста управління освіти, а звільнення з посади і понесення кримінальної відповідальності за свої дії. Цього не зроблено, партія регіонів робить собі цим самим негативний імідж і тим самим занижує собі рейтинг, оскільки за посадою Береза і заступник голови обласної організації Партії регіонів.

Дивіться також ВІДЕО з події.


реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Нестор Іванович 09.09.2013 11:56
Цитую Виктор:
Цирк, и не более того.


Цирк буде коли когось з твоїх рідних хто-небудь із впливових П*Р**нів автівкою переїде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 СС 09.09.2013 09:59
Провінція! Перестаньте брехати. Цей молодик давно вже поза партією.
http://www.ckpr.com.ua/zastupniki.html.
А якщо не прийде "аппазіція" до влади, що тоді?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Лена 07.09.2013 15:17
Молодцы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Виктор 07.09.2013 10:14
Цирк, и не более того.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 З приднепровки 07.09.2013 08:33
Их всего лишь 30
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 стабилизец 07.09.2013 08:15
М-дя, енто вам не Хмельницкий. Такое очучение, что черкасские аборигены очень даже не против, чтобы денежные мешки давили их родственников.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100