Народний депутат України Віктор Балога вважає ситуацію із затягненням виборів міського голови Черкас «політичним дикунством». Про це він написав на своїй сторінці в соціальній інтернет-мережі «Фейсбук».

«Важко уявити, щоб Франсуа Олланд блокував вибори мера Парижа лише через те, що у французькій столиці слабкі позиції соціалістів. Або ж лідери німецької ХДС/ХСС пропонували перенести на кілька років вибори земельного парламенту Берліну.

Українська влада має зрозуміти, що позбавлення прав на самоврядування громад Києва, Чернівців, Миколаєва, Херсона, Черкас – це політичне дикунство. І наші західні сусіди навряд чи заплющать очі на нищення самоврядування в державі, яка намагається стати частиною ЄС.

Тому владі потрібно невідкладно, на найближчому пленарному тижні вирішити питання місцевих виборів. І вчергове не виставляти себе та країну на посміховисько», - наголошує нардеп.

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 Ruslan 02.10.2013 10:55
Так треба не лише міського голови, але й міської влади
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 незнайка 02.10.2013 10:48
Голову ОДА исполняющий обязанности мера устраивает во всех отношениях Тепло горожанам по его просьбе и ходатайству начали подавать Все остальное-ПОТОМ а пока депутатка Майборода возглавляет вокруг себя гуртует и денег добивается чтобы выделили Кому нужно такое местное самоуправление со штатом в 500 человек?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100