Директор компанії ТОВ «Агросервіс» (м. Жашків) Андрій Шевчук став переможцем акції «Виграй звану вечерю з гуру агробізнесу!», інформує «Діловий регіон».

Переможцю випала нагода поспілкуватися з топ-спікерами конференції «Ефективне управління великими агрокомпаніями: організація та стратегія».

Серед них – професор економіки сільського господарства та агробізнесу Університету Арканзасу Брюс Арендса (США), директор з досліджень Датського науково-дослідного інституту харчової та ресурсної економіки, Університет Копенгагена Могенс Лунд (Данія), президент і генеральний директор Painchaud Performance Group Мішель Пейнчо (Канада), президент LOS LAZOS Group Фредеріко Богліоне (Аргентина) і багато інших.

За словами Андрія Шевчука, враження від такої зустрічі – лише приємні:

– Це був незабутній вечір в приємній компанії. Атмосфера була невимушеною, і мені вдалося завести багато нових знайомств.

На питання, хто з експертів запам'ятався найбільше, підприємець розповів, що давно мріяв познайомитися з такою відомою особистістю в агробізнесі, як Алекс Ліссітса.

– Я багато чув про нього, але спілкувався з ним наживо вперше. Він справив на мене дуже приємне враження. Також я довго розмовляв про проблеми агробізнесу в США і в Україні з професором економіки сільського господарства та агробізнесу університету Арканзасу Брюсом Арендсеном, – зазначив Андрій Шевчук.

Компанія ТОВ « Агросервіс » розташована в Черкаській області та має більше 2,5 га землі. Крім того, підприємство займається дистрибуцією, доставкою та внесенням безводного аміаку.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Крук 03.10.2013 05:35
"Компанія ТОВ « Агросервіс » розташована в Черкаській області та має більше 2,5 га землі."
мо, десь нулі загубилися? бо з такоми площами, можна вважатися представником агробізнесу, хіба що Ліхтенштейну :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100