Депутат Черкаської міської ради Сергій Гладких, який свого часу вийшов з партії «Батьківщина», нині намагається пояснити свій вихід з фракції Вільних демократів наступними словами: «Я нікому не присягав на вірність – і відповідаю лише перед Богом та людьми, що за мене проголосували».

Депутат стверджує, що ніколи не розумів і не зрозуміє депутатів, що працюють по команді.

– І сьогодні я дотримуюся тих самих поглядів, що свого часу стали причиною мого виходу із партії «Батьківщина». На вибори я йшов як депутат-мажоритарник, а не за партійними списками. І я твердо переконаний, що маю виконувати вказівки лише громади, яка мене обирала. А не голосувати проти всього з тих міркувань, що ніби «ми - опозиція», – цитує пафосні слова депутата Черкаський прес-клуб реформ.

– Детально розбирати кожне питання, ретельно вивчати його – і голосувати за те, що принесе користь громаді – і проти того, що йде у розріз з її інтересами. Тоді мені сказали, що така позиція іде у розріз лінії партії «Батьківщина». Така ж ситуація повторилася і сьогодні. Я поважаю всіх членів фракції Вільних Демократів, я не голосував за імпічмент Сергія Одарича, я разом із іншими членами команди певний час не ходив на сесії міської ради, бо такою була позиція фракції. Хоча свого часу у команду саме Сергія Одарича я прийшов, будучи переконаним, що це дасть можливість ефективніше працювати для людей. Але у ігноруванні сесій міської ради немає жодного конструктиву, – вважає Сергій Гладких.

Депутат повідомляє, що за рішенням фракції він не відвідував сесії три місяці – але потім заявив, що не бачить у цьому сенсу, що це лише на шкоду для міста, що кожен депутат повинен співпрацювати зі всіма – із владою, із опозицією – якщо це необхідно задля громади, а не діяти за якимись незрозумілими амбіціями.

– І, якщо вони вважають таку мою позицію неприйнятною – то можу негайно покласти на стіл заяву про вихід із фракції. І сьогодні, коли Сергій Одарич (за незрозумілим, до речі, принципом, оскільки головою фракції Вільних Демократів залишається Олег Ліходькін) робить гучні заяви стосовно виключення мене із фракції – я, безумовно, нарешті напишу заяву про вихід. Я згоден – що, коли мій співробітник перестав би виконувати потрібну мені роботу – я б теж захотів його звільнити. Але на прес-конференціях би цього не заявляв і у газетах не писав би. І - я не співробітник, я депутат, – нагадує всім Сергій Гладких.

Нагадаємо, під час нещодавньої прес-конференції екс-мер Черкас, лідер «Вільних демократів» Сергій Одарич заявив, що на найближчому засіданні депгрупи розглядатимуть питання щодо виключення Баймурзи Бакашева, Миколи Мирзи та Сергія Гладких.

реклама

Коментарі  

 
-1 #8 Той 01.11.2013 10:35
Депутат мажоритарник, який іде в опозицію до влади це божевільний та людина, яка не шанує своїх виборців. Хочеш бути в опозиції
здай мандат і г*вкай на кого хочеш.
а хочеш бути депутатом треба співпрацювати з губернатором і мером навіть якщо вони повне г..но.
Бо люди на окрузі хочуть бачити роботу депутата а не слухати стони який Тулуб і всі кругом к...и.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Ксена 31.10.2013 20:53
ВАУ, яка патетика!...наче йдеться не про вільний вибір кожної людини. Панове, ваш тролізм видає возведення вашого боса у ранг супербожества, відкинутись від якого - аф*гєть який злочин. І, одночасно з тим, саме ваші нападки - це яскрава характеристика слів "Киньте у мене камінь, хто без гріха". Перекладаю: оберніться на свої колеса, панове. Вислужування на межі богохульства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 Кажіть правду 31.10.2013 20:30
Цитую Виборець:
Політичний флюгер...

ФЛЮГЕРІ ЦЕ ТІ ХТО МІСЦЯ ПРОДАВАВ, А ТЕПЕР ДИРЕКТОРОМ ПРАЦЮЮТЬ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Кажіть правду 31.10.2013 20:25
Цитую Семьон:
свого часу вийшов з партії «Батьківщина», нині намагається пояснити свій вихід з фракції Вільних демократів наступними словами: «Я нікому не присягав на вірність – і відповідаю лише перед Богом та людьми, що за мене проголосували».
:lol: :lol:

Кажіть правду, що місце купив, як бізнесмен. ХАЙ БУДЕ БОГ ТОМУ СУДЬЯ, ХТО ОТРИМАВ ГРОШІ ЗА МІСЦЕ ВІД ПАРТФІРМИ. ТОМУ СВІДОК БАБА Б*СД*РІХА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Семьон 31.10.2013 18:53
свого часу вийшов з партії «Батьківщина», нині намагається пояснити свій вихід з фракції Вільних демократів наступними словами: «Я нікому не присягав на вірність – і відповідаю лише перед Богом та людьми, що за мене проголосували».

Чему удивляться, чоловек закончил Академию опозиции по ведущей специальности - "зрадник". Но молодец, такую отмазку придумал...высший пилотаж! Только бог его будет судить :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Виборець 31.10.2013 15:09
Політичний флюгер...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Житель 31.10.2013 14:44
ладких, як і його друг Головін уже давно голосує на сесії як скаже Івакін. Тому про яку честь і совість він говорить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 незнайка 31.10.2013 13:34
Разрытый Котлован в центре города и тебя долго не забудет Памятник своему партийному керивныцтву достоин уваги заезжих турыстов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100