реклама
Sucurity Police

реклама

31 жовтня на сесії Канівської міської ради влада вкотре спробувала узурпувати міське самоврядування міста, а саме поставити керівником справами міськради нинішнього керівника справами Канівської райдержадміністрації Володимира Святелика. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

Як пояснив сам Святелик, його на цю посаду направив керівник Канівської РДА О. Павлов для посилення керівного складу міста. Вочевидь, як припускають націоналісти, такі дії зумовлені передусім тим, аби в "ручного" режимі керувати Каневом із Черкас.

По результатам голосування Святелику не вистачило трьох голосів ("за" 21 при необхідних 24), що не завадило в.о. міського голови оголошувати то 21 голос "за", то 24. Врешті решт, головуючий оголосив перерву до 5 листопада 2013 року, розраховуючи у цей день зібрати необхідну кількість тих, які будуть "правильно" голосувати.

Викликає подив позиція Олександра Пантилішина – помічника народного депутата Ірини Луценко (ВО "Батьківщина"), який з трибуни сесії звинуватив опозиційних депутатів в небажанні підтримати ставленика влади, тобто Партії регіонів, та переклав на опозиційних депутатів відповідальність за ситуацію, що склалася у Канівській міськраді.

Депутат Канівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександр Скорина з трибуни сесії міської ради заявив, що не опозиційні депутати, які борються проти антинародного режиму та їхніх незаконних, сфальшованих ставлеників, винні в тому, у якому стані перебуває Канів зокрема, та Україна в цілому. Влада (Партія регіонів) загнала туди себе сама й рано чи пізно піде у небуття.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 тетяна 01.11.2013 21:16
а де пан Бондаренко?ЗІРЕЦЬ ПРАВДИ,треба провести "ВОСПИТАТЕЛЬНуЮ" роботу з Пантилішиним а то буде вава
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Протеже 01.11.2013 19:45
У Черкасах вся фракція БЮТ оптом пристала на бік влади, а чим Канів "гірше". Хтось ще вважає Луценків опозиціонерами, треба выдпрацьовувати за "все, что нажито непосильным трудом".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100