реклама

реклама

Кабінет Міністрів 11 березня своїм рішенням виділив 20 млн гривень Черкаській області на ремонт автомобільних доріг. Про це під час поїздки до Черкас повідомив перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський.

«За моїми даними, 25% від виділеної суми має вже надійти на рахунок вашого облавтодору», - повідомив він.

Анатолій Мярковський визнав, що виділена наразі сума є недостатньою, і зауважив, що уряд шукатиме й інші джерела для фінансування ремонту доріг на Черкащині.

Виділена сума поки що у 12,5 разів менша за мінімальні потреби у поточному ремонті доріг на цей рік.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Микола Алілуйко повідомив, що для поточного ремонту черкаські дороги потребують 250 млн гривень, а для капітального ремонту, із врахуванням усіх видів робіт, - 650 млн гривень.

Станом на 14 березня у Службі автомобільних доріг області про виділення Кабміном коштів ще нічого не чули. Але, коли кошти надійдуть, то, за словами Миколи Алілуйка, спершу буде проведений тендер, який матиме визначити, який саме об’єкт фінансуватиметься за рахунок цих коштів.

На даний момент обласна влада подала до Кабінету Міністрів перелік ділянок доріг, що потребують ремонту – їх фінансування загалом потягло на 42 млн гривень.

Загальна протяжність доріг у Черкаській області становить 6,13 тис км.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Мойша 17.03.2011 12:18
Дороги в Черкассах будут!!!
Губернатор ведь в прошлом году ясно и конкретно сказал, что деньги он в Минфине выбил и дороги в Черкассах и области будут 8)
Пацан сказал - пацан сделал 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Kotovsky 16.03.2011 11:02
Цитую гонта:
А нам на брички пересідати? ...............

На те що літає або плаває (нехай пробачать мене "моряки")... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 гонта 16.03.2011 09:56
Пане Алілуйко, та при цьому фінансуванні не тільки дороги зникнуть, а й вся дорожня служба вимре. В цьому році, за вас, безробітні на деяких ділянках доріг узбіччя почистили. Але не будуть же люди за свої гроші ще й ямковий ремонт робити. Всі гроші зібрали в Києві. Стелять дороги до Межигіря. А нам на брички пересідати? ...............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 прав 15.03.2011 17:23
зате в нас парки гарнюні :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Kotovsky 15.03.2011 16:51
:cry: гаплик нашим і без того поганим дорогам...
Тільки постає питання: "А куди поділися гроші Податку з власників транспортних засобів зібрані за 2011 рік???" Схоже, що "нових" податків ще не зібрали (за рахунок ціни на паливо), а старі вже розтринькали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100