реклама

реклама

Днями до КП «Дирекція парків» надійшов лист від керівника комунального підприємства, що опікується приміщенням обласної ради. У своєму листі чиновник просить передати сквер за обласною радою їм на баланс. Про це на своєму блозі пише директор КП «Дирекція парків», депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

Він зазначає, на цю земельну ділянку є акт на постійне користування, виданий КП «Дирекція парків», тобто зараз земля належить громаді міста Черкаси. Відведення земельної ділянки у постійне користування робилося для того, щоб унеможливити на тому місці будь-яке комерційне будівництво. Цю територію можна використовувати лише як зелену паркову зону.

—  Виходить так, що, коли сквер разом із неробочим фонтаном «муляв око», то ніхто не виявляв бажання ним опікуватися. А коли «Дирекція парків» взяла його на свій баланс, облаштувала, то з`явилися претенденти на нього, — обурюється Олександр Радуцький.

Він розповів, що за два роки «Дирекція парків» витратила на утримання та благоустрій скверу за обласною радою понад 1 мільйон гривень. Ці кошти виправдали себе: був відновлений фонтан, який не працював 15 років, проведене озеленення, облаштоване освітлення. Останні три роки у цьому сквері проходить фестиваль льодяних скульптур «КриЖталь».

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Санитар 18.03.2011 17:32
Помнится мне как Олийнык залазил на тот, разрушенный фонтан за ОДА, гневно притоптывал ножкой и орал: "Лукьянец" Выходи!!!" :lol: :lol: :lol: :lol:
К людям можно относиться по разному, но одни только правильно болтают, а другие делают. Хватит экспериментов, пусть фонтан работает, хоть возродили нормальное место где можно вечером посидеть, детям побегать. Пусть все остается как сегодня, а если областная власть хочет что-то сделать сама - пусть сделает хотя бы центральную дорогу (б-р Шевченка) областного центра пригодным для проезда транспорта, а не танков. Танкову дивизию расформировали уже давно :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Алекс 17.03.2011 18:10
а хіба на прохання передати сквер за обласною радою Радуцький не може відпости - "НІ"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Kotovsky 17.03.2011 16:24
Щось останнім часом стало забагато "області" в нашому місті... Вам не здається? Мабуть сподобався "досвід роботи" з власником річкового порту. Вирішили поробувати і на інших "об'єктах"... Цікаво, а яка ж "підстава" для такого "прохання"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Rostik 17.03.2011 15:31
"У своєму листі чиновник просить передати сквер за обласною радою їм на баланс"

Чому ж Олександр Романович не називає прізвища чиновника? Черкащани повинні знати своїх "героїв" в обличчя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100