реклама

реклама

Черкаська обласна прокуратура завершила реконструкцію будівлі по бульв. Шевченка, 286, на що було витрачено 755 тис. грн., з яких профінансовано із державного бюджету 412 тис. грн., обласного – 343. Про це йдеться у відповіді «Прочерку» на інформаційний запит.

Як повідомила виданню старший прокурор прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації Юлія Пасічна, необхідність реконструкції адміністративного приміщення прокуратури Черкаської області виникла через відсутність належних умов праці та в зв’язку з додатковою потребою у розміщенні службових кабінетів.


Нагадаємо, раніше депутат обласної ради Наталія Старікова дивувалася, чому ремонт прокуратури важливіший онкодиспансеру.

– Чим ремонт прокуратури важливіший за реконструкцію лікувального корпусу обласного онкодиспансеру? Чому в бюджеті немає грошей, щоб відкрити додаткові групи у дитсадках в Кам'янці, де зараз не вистачає 205 місць, але знаходиться аж 950 тис. грн на ремонт першого поверху Будинку Рад? – дивувалася Наталія Старікова.

Цікаво, що Наталія Старікова також надсилала в прокуратуру Черкаської обласні депутатський запит, щоб дізнатися вартість реконструкції. І їй повідомили ще більшу цифру, ніж «Прочерку», витрачену на ремонт, – 969 тисяч…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 oleg 18.11.2013 18:44
А збоку прокуратури, ще прибудова з нуля будується :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Валя 18.11.2013 14:33
К......... Пасічну перевели з міської прокуратури до обласної поближче до чоловіка? Мабуть, після відставки Одарича їй вже не так весело і добре працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Оксана Колісник 18.11.2013 13:59
Є різниця між передбаченими коштами і витраченими. 969 тисяч гривень, як і ішлося у матеріалі, опублікованому раніше, саме передбачені. А витрачені, як виходить, 755 тисяч. Тобто, вклалися у меншу суму?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Семьон 18.11.2013 13:19
реконструкцію лікувального корпусу обласного онкодиспансеру? Чому в бюджеті немає грошей, щоб відкрити додаткові групи у дитсадках в Кам'янці, де зараз не вистачає 205 місць,
,,,,,,
Действительно, почему? Почему вот это не было сделано еще в 2004 - 2010 годах?? 5 лет !!!! ничего не видели, а тут у них глаза открылись, как у китайца на хлеб :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100