Провокацією називають в Черкаській обласній державній адміністрації намагання народних депутатів України Сергія Капліна та Володимира Яворівського зустрітися з губернатором Сергієм Тулубом.

Як йдеться в прес-релізі від облдержадміністрації, ігноруючи правила внутрішньооб’єктового режиму облдержадміністрації, депутати Верховної Ради намагалися виламати двері в приймальні голови облдержадміністрації та потрапити в робочий кабінет голови ОДА Сергія Тулуба під час його відсутності в робочому кабінеті. Кабінет голови обласної державної адміністрації є режимним приміщенням. Перелік осіб, які мають доступ до нього, визначено нормативними документами. Крім того, з 12 до 14 години в службових кабінетах голови ОДА проводились профілактичні роботи Управлінням Дцержспецзв’язку.


– Я особисто вийшов поспілкуватися з народними депутатами. Дійсно, народний депутат користується правом невідкладного прийому з питань депутатської діяльності керівниками та іншими посадовими особами органів державної влади, розташованих на території України. Тому, за відсутності керівника області, я запросив народних депутатів до свого кабінету та запропонував вирішити їх питання, на що отримав відмову, – розповів заступник голови ОДА-керівник апарату Едуард Івакін. – Тоді я запропонував погодити зустріч із головою ОДА цього ж дня в будь-який зручний для них час, після повернення керівника облдержадміністрації з робочої поїздки. Проте і цю пропозицію народні обранці відхилили. Вочевидь їх не так цікавила зустріч із головою ОДА, а метою було влаштувати шоу у присутності працівників ЗМІ і телекамери.

При цьому, за словами Едуарда Івакіна, народний депутат Сергій Каплін поводився нахабно, грубо, намагався виламати двері приймальної  і ображав співробітників апарату ОДА, погрожуючи «посадити» всіх після 2015 року.

– Хочу нагадати Сергію Капліну, що згідно із Законом України  «Про статус народного депутата України» депутатський запит вноситься у письмовій формі, а не у будь-якій іншій, яку самовільно для себе обирає депутат. У ст.8 Закону України «Про статус народного депутата України», на який так вперто посилався нардеп, чітко зазначено: у своїй діяльності народний депутат повинен дотримуватися загальновизнаних норм моралі і поважати честь і гідність інших громадян і службових осіб; утримуватись від дій, заяв та вчинків, що компрометують його самого і Верховну Раду України. Поведінка ж народного депутата містила ознаки хуліганських дій і є неприпустимою не лише для депутата, а взагалі для громадянина України. На мою думку, комітет з питань регламенту і депутатської етики ВР повинен дати оцінку діям Сергія Капліна, - зазначив Едуард Івакін.

реклама

Коментарі  

 
+3 #15 Кум 19.11.2013 14:49
Цитую О.ЧУПРИНА:
Якщо заходи Дерспецзв"язку є великим секретом,то про них не пишуть.Якщо секрету в них немає,то керівник апарату міг сказати про це нардепам під час їх перебування біля кабінету голови ОДА.І сміх,і гріх.За кого нас тримають?

Небритий хлопчина нам бреше.Мій кум працює у цьому спецзвьязку 35 років.то всю роботу вони роблять вночі чи рано вранці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #14 Нестор Іванович 19.11.2013 12:36
Депутати дуже хотіли подивитися, як *ерой із поплавком гроші за проданий округ перераховують. Саме за таких, або аналогічних обставин *еройський кабінет стає режимним обєктом ( раніше часто пачки грошей пропадали, через дуже розвинутий хапальний рефлекс деяких підлеглих). Ну а *еройчата, ще ті плохіші, за ложку міцно тримаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Марія 19.11.2013 10:21
Цитую Та ви шо:
[quote name="Грубiянка"]Iвакiн, та Каплiна зачепило те шо ти його не знаеш i нiколи не бачив! :lol: Вiн же ДЕПУТАТ! I йому все дозволено!!!
А Iвакiн держався молодцом!!! Красавчик!!! :-)

Не знаю який там Каплін та який Івакін красавчик, а ось Тулуб точно за дверима був! той іще герой! :D :lol: :D[/quote
ЗЛЯКАВСЯ!]
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 О.ЧУПРИНА 19.11.2013 09:48
Якщо заходи Дерспецзв"язку є великим секретом,то про них не пишуть.Якщо секрету в них немає,то керівник апарату міг сказати про це нардепам під час їх перебування біля кабінету голови ОДА.І сміх,і гріх.За кого нас тримають?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 Ха ха 19.11.2013 08:27
ЗАМАШКИ СИСОЄВОЇ 100 ВІДСОТКІВ!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Гонта 18.11.2013 22:53
Навіщо в центрі міста режимний об'єкт? Переїзжайте всі дружно в Хутори і не доведеться по приватним туалетам ховаться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Смотрящий 18.11.2013 22:28
А судячи з відео, то депутати хотіли потрапити в приймальню, а не в кабінет. Тому Івакіну треба не передьоргувати. В приймальню може пройти будь-хто, навіть депутат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 жорик 18.11.2013 22:15
..... ваша режимна робота
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 Та ви шо 18.11.2013 20:43
Цитую Грубiянка:
Iвакiн, та Каплiна зачепило те шо ти його не знаеш i нiколи не бачив! :lol: Вiн же ДЕПУТАТ! I йому все дозволено!!!
А Iвакiн держався молодцом!!! Красавчик!!! :-)

Не знаю який там Каплін та який Івакін красавчик, а ось Тулуб точно за дверима був! той іще герой! :D :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 О.ЧУПРИНА 18.11.2013 20:39
Цитую антон:
Каплин думает,что если он с партии удар,то он тоже боксер тяжеловес!!!Это если одел красные трусы-то ПОЖАРНИК Хамское поведеник нардепа(меня должны знать в лищо,смотрите телевнзор)манеч ка точно.Еще жидким в туалет ходит,а гонору как у Тайсона.ПОЗОР КЛИЧКУ,если в партии таеие ХАМЫ...

Не Антон ты совсем,а купленный мелкий "антошка".В данной ситуации Каплин вел себя более чем корректно.Этих трусливых тулубовцев,кста ти как и он сам,надо было выставить за пределы "режимного объекта" да с таким треском,чтобы у них не было больше желание возвращаться.Позорить Кличка забудь,если смелый-назови себя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100