Український політик і громадський діяч Олександра Кужель не погоджується з думкою, нібито п’ять опозиціонерів, які зараз змагаються за повторну перемогу в так званих «проблемних» округах, не змінять ситуації у Верховній Раді України.

– Нам потрібні штики, такі як нинішній кандидат в окрузі №197 Леонід Даценко! І я переконана, що ця людина не стане тушкою! Пригадайте, нам не вистачило п’яти голосів для відміни пенсійної реформи! Ось що треба вирішувати, ведучи країну в Європу! Разом з тим, провладна більшість тягне нас в союз з Росією! Але ж там страшні економічні проблеми! Самі ж представники влади чомусь не в Росію, а в інші країни попереводили свій бізнес! – емоційно заявила на прес-конференції в Черкасах Олександра Кужель.

Говорячи про європейський напрямок розвитку країни, нардеп зауважила, що нинішній українські норми законодавства не відповідають європейським.

– Бо якби ми відповідали таким нормам, то неможливо було б вкрасти перемогу в Леоніда Даценка. І те, що в нього та інших опозиціонерів торік вкрали перемогу – це приклад дикості нашої держави, приклад того, що в нашій країні немає європейського напрямку! І тому нині заради нашого європейського майбутнього і стоїть майдан! І немає там проплачених людей! Я змушена була дворами пробиратися, бо вулиці були заповнені людьми! – пригадала Олександра Кужель.

Вона погодилася з резолюцією майдану щодо відставки уряду, проте наголосила, що систему влади треба змінювати в цілому.

– Так, сьогодні можна вимагати відставки уряду чи парламенту. Але чи при діючій системі влади у вас буде шанс бути обраним? Чи не застосують проти вас адмінресурс? – перепитувала у присутніх нардеп.

На переконання Олександри Кужель, нинішня влада – це страшна зграя шакалів, якій розвиток держави, впровадження реформ на благо народу просто нецікаві.

– Ви думаєте, що опозиції більше нема чим зайнятися, крім як виборами? Проте ми розуміємо, що ці п’ять нових нардепів, які прийдуть в парламент після 15 грудня дійсно посилять опозицію і допоможуть нам більше впливати на провладну більшість, контролювати її і впроваджувати справді необхідні народу реформи. Тож закликаю всіх прийти  15 грудня на вибори і зробити свій вибір. Не ігноруйте вибори! Бо низка явка виборців стане перемогою для влади. А цього не можна допускати, – зауважила Олександра Кужель.

передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 1 2 3 4 5 28.11.2013 14:45
"Лего", ваша характеристика кандидата Даценка - ну просто в точку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Чукча 26.11.2013 19:04
Выразительно фото... у этой мадамы муха однозначно загнется :-*

Решили три мухи мир повидать и разлетелись на три стороны.
Через три дня встречаются две
- первая - разжиревая... говорит была в Германии, сосиски, свинные ножки, пиво... супер!
- вторая - разжиревшая, Италия...пица, спагетти..вино..супер!!!
- Третей летевшей в Израиль нет, пропала. Только через год прилетела, худая и чуть живая. Говорит прилетела, села у стены плача. Подходит еврей-ортодоксал, открыл кошелек и положил мелкую денежку в шелочку стены. Заглянула в кошелек, а там!!! денег немерянно!!!, закружилась у мухи голова, упала в кошелек и думает погуляю.
А почему не прилетела раньше, почему такая худая? Спрашивают подруги.
Так еврей только через год снова открыл кошелек, еле успела ноги унести :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Покращення життя вже сьог 26.11.2013 18:51
Риговські шавки повилазили. Нічого, через 10 хвилин в ОДА закінчиться робочий день, і вони замовкнуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 лего 26.11.2013 16:52
голодний еротичний поет - потенційна тушка. Ему покажеш медний грош и делай с ним что хош
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 ПАТРІОТ 26.11.2013 14:42
ЯК МОЖНА БУТИ ВПЕВНЕНИМ В КОМУСЬ, ОСОБЛИВО В ЦЬОМУ КЛОУНУ ДАЦЕНКУ. ВИ ПАНІ ОЛЕКСАНДРО ХОЧ В СВОЇЙ ОРІЄНТАЦІЇ РОЗІБРАЛИСЯ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 ленинским курсом 26.11.2013 14:19
і депутатом не стане. Продався за 3000 баксів Губському, продасться і за 1 мільйон Януку. Уже взяв гроші з Червонописького ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 незнайка 26.11.2013 13:35
Оппозиция честность выборов контролировать собирается или как в прошлый раз Берите деньги и голосуйте как захочется?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100