реклама

реклама

tkan Митники  виявили незаконне переміщення до України товарів тканини на суму 5,7 млн. грн. Про це інформує прес-служба Державної митної служби.

На адресу одного з  вітчизняних підприємств року надійшло 4 партії товару «тканина в асортименті» у кількості понад 54 тонни.

Ввезення вищезазначених товарів здійснювалось автомобільним транспортом з території Королівства Бельгія на виконання зовнішньоекономічного контракту, укладеного з англійською компанією.

З метою перевірки комерційних документів на автентичність було проведено аналіз зовнішньоекономічних операцій українського підприємства та направлено запит до митних органів Королівства Бельгія. Відповідно до інформації, наданої митною адміністрацією Королівства Бельгія, компанія-експортер (Бельгія) та англійська компанія, з якою директором українського підприємства було підписано зовнішньоекономічний договір не мають жодних відносин і вказані вантажі бельгійською компанією-відправником на адресу українського підприємства не експортувались.

Таким чином, було встановлено, що товари загальною вартістю 5,7 млн. грн. було переміщено через митний кордон з приховуванням від митного контролю шляхом надання як підстави для переміщення фіктивних документів.

Складено протокол про порушення митних правил за ст. 352 Митного кодексу України.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100