Черкаська міська рада звернеться до Генерального прокурора України, прокуратури Черкаської області та Центральної виборчої комісії здійснити перевірку щодо підкупу одним із кандидатів у народні депутати голосів черкащан. За відповідне звернення проголосувало 36 народних обранців.


Зокрема, у зверненні йдеться про те, що «ведеться протиправна робота на окрузі групи людей, які спонукають інших жителів виборчого округу № 194 голосувати за одного з кандидатів за гроші, застосовуючи певні схеми».

Виступаючи біля трибуни щодо звернення, голова фракції «Батьківщина» у міськраді Максим Булатецький зазначив, що підкуповує голоси команда кандидата в нардепи Михайла Поплавського. Про проблему купівлі наголосів зазначила і його колега Наталія Коваленко.

– З такими схемами підкупу ніхто нас у Європу не впустить, – сказала депутатка. – Зважаючи на стислі терміни виборчої кампанії, відповідні органи терміново мають якось реагувати.

реклама

Коментарі  

 
-3 #4 я розумію все 04.12.2013 15:11
Цитую Уманчанка:
Брудні схеми Поплавського набридли уже усім!!! Пора з цим розібратися!!!

Набридли брудні схеми Булатецього та компанії, які думають,що ми всі тут, вибачте,телепні !І сидимо віримо у всю їхню брехню!Булатець кий поводить себе,як якийсь неврівноважений чоловік!Кидаєть ся на людей,б"є бабусь та ще й провертає "брудні технологічні схеми" по підставі конкурентів!Дав айте не будемо піддаватись цьому впливу!Кожен голосує своєю головою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Уманчанка 04.12.2013 13:06
Брудні схеми Поплавського набридли уже усім!!! Пора з цим розібратися!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Йо-ма-йо 04.12.2013 10:01
Дивіться, розбереться. Вони вже давно в прокуратурі куплені. І не за 200 грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 человек 04.12.2013 07:21
а то,что эти сами организовывают подкупы, не видно? когда выгнали толпу студентов к "Азоту" под видом работников завода, за какой хер народ туда вышел, просто погулять? когда такса действует на их шабаши(80-100 в городе, 150-180 Киев), и это из первых рук известно,а за то чтобы устроить провокацию платили в Киеве 350 грн, и это не регионы, а эта бредота
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100