реклама

реклама

Для збільшення зацікавленості покупців до об'єктів, що пропонуються до приватизації у регіональному відділенні Фонду державного майна України по Черкаській області прийнято рішення показати на телебаченні реальний стан будівель та прилеглих територій. Про це «Прочерку» повідомила начальник РВ ФДМУ, колишній народний депутат України Наталія Горбенко, яка очолила регіональне відділення Фонду минулого місяця.

– З перших днів перебування на посаді начальника мені стало зрозуміло, що для залучення більшої кількості потенційних покупців варто показати реальний стан об'єктів. Ми постійно розміщуємо оголошення про проведення аукціонів у газетах. Та коли людина читає, що, наприклад, будівельно-монтажні роботи валяльно-повстяної фабрики виконувалися 14 років тому, а потім будівлею не користувалися, то здається, що все знаходиться в напівзруйнованому стані. Насправді об'єкт має міцну конструкцію без значних пошкоджень та тріщин, всередині зруйновані тільки цегляні перегородки, які не виконують несучу функцію, – зазначила Наталія Горбенко.

Вона зауважила, що її регіональне відділення Фонду відкрите до співпраці.

– Ми відверто розповідаємо потенційним покупцям про недоліки об'єктів: чи то дах тече, чи необхідно провести ремонт. На мій погляд, це дозволить швидше продати об'єкти на базі яких можна створити нові підприємства, а відповідно й нові робочі місця, – сказала Наталія Горбенко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 sawl 23.03.2011 12:47
хай зроблять відкриты торги і проблем не буде а то носять конвертики сюди туди -банкують!..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100