Більше 60 каратистів України із 14 областей взяли участь у міжнародному семінарі з карате, який днями проходив у ПС «Фотоприлад», інформує «Черкаський спорт».


Його проводив президент всесвітньої асоціації карате «JKA» - Ян Кнобіль. Голандський майстер карате має 8 дан. Подібний семінар в Черкасах відбувається не вперше. Минулого року його проводив японець Шинаке Фунакосі, який має 9 дан. Цьогоріч, українські каратисти повчитися у майстра могли протягом двох днів.


64-річний Ян Кнобіль карате займається більше 50 років.  Чоловік зізнається: завдяки цьому виду спорту почувається на 25. Рівнем підготовки українських каратистів задоволений. Проте наголошує: потрібно ще працювати над технікою.

Сенсей Ян Кнобіль приїхав не один. У проведені майстер-класу йому допомагає один з його трьох синів – Антон. Хлопець дворазовий чемпіон світу з карате. Каже: мати такого вчителя, як його батько - велика робота над собою.

Організатор міжнародного семінару президент федерації Шотокан карате України Анатолій Науменко з Черкас сподівається, що подібні семінари покращать рівень каратистів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100