реклама

реклама

У січні-жовтні 2013 року підприємствами Черкаської області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 23290 млн. грн., що становить 2,6% від загального обсягу реалізації продукції промисловості по Україні.

Про це інформаційному агентству «Прочерк» повідомили у Головному управлінні статистики в області.

З поміж видів економічної діяльності найбільш значимим за обсягами залишається виробництво харчових продуктів та напоїв, підприємствами якого реалізовано 50% продукції промисловості області, у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції реалізовано 20% промислової продукції, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 12%, у машинобудуванні – 5%.

Решту реалізовано підприємствами: по виготовленню виробів з деревини, виробництву паперу та поліграфічної діяльності, по виробництву основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, добувної промисловості, металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів, з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, підприємствами по забору, очищенню та постачанню води.

Із загального обсягу реалізованої продукції добувної та переробної промисловості 47% припадає на споживчі товари короткострокового використання, 35% – на товари проміжного споживання, 12% – на енергію, доля інвестиційних товарів становить 5%, решта – споживчі товари тривалого використання.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100