реклама

реклама

З Черкаської облдержадміністрації звільнили двох останніх жінок — начальників управлінь. Коментарі щодо цього наводить «Газета по-українськи».

Лідія Нікітенко, 52 роки, втратила місце начальника управління культури і туризму. 47-річна Валентина Гуляницька лишилася без посади начальника Головного управління з питань внутрішньої політики.

— Не знаю, за якими критеріями губернатор звільняє з роботи жінок. Але не за професійністю це точно, — каже "нашоукраїнка" 57-річна Олена Фещенко, колишній керівник обласного управління освіти і науки. Її звільнили однією з перших. — Мені він просто переказав своїм заступником Анатолієм Чабаном, щоб писала заяву, без жодних пояснень. А при мені область щороку була однією з лучших у державі за результатами незалежного оцінювання і перемагали в олімпіадах. 17 шкіл входили в сотню кращих. По розвитку дошкілля, поліпшення умов проживання вчителів ми взагалі були першими.

Начальницю головного управління з питань внутрішньої політики Елеонору Левицьку, 45 років, губернатор Сергій Тулуб звільнив 13 липня. У розпорядженні йшлося про її "байдуже реагування на доручення керівництва". 8 лютого Черкаський окружний адміністративний суд поновив Левицьку на посаді. Але вона досі не обіймає її. Управління ліквідовують.

Єдина жінка — голова райдержадміністрації в області — 32-річна Оксана Криницька. Працює у Золотоніському районі з минулого літа. До призначення була керівником сільськогосподарського підприємства "Відродження" у Шполянському районі.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 Герасім 27.03.2011 23:05
Чего только стоит РИД в управлении внутренней политике....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Наталія 27.03.2011 21:51
Жінки чутливі до клімату атмосфери. ПР... повітря зіпсувалі так, що із жінок залишилися ті кому нічого не залишається як терпіти новопороджену ..... атмосферу страху та лизоблюдства.
Таких можновладців стіни нашого Біого дому ще не бачили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Україна 25.03.2011 17:00
Мужик і жужа якщо так мислити ,то складаеться таке враження,що ви ненавидите свою дружину,свою маму яка дала вам життя.Чи може ви народилися в інший спосіб?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Миша4ок 25.03.2011 16:36
Мужланчики, не радійте, з-під жіночої шпильки вам не вилізти!!! Без жінок ви нічого не варті!! )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 007 25.03.2011 15:45
Цитую жужа:
Досить Майбороди, яку тільки й чути на сесіях... ;-) :P Нехай борщ з пампушками варять

То ти ж, "жужа" - теж "вона". Навіщо заганяєш себе в куток біля плити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #3 жужа 25.03.2011 14:25
Досить Майбороди, яку тільки й чути на сесіях... ;-) :P Нехай борщ з пампушками варять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Україна 25.03.2011 13:04
В міжнародних документах, дискримінація визначається як будь-яка відмінність, недопущення або перевага, що призводить до знищення або порушення рівноправності, можливостей або ставлення в сфері праці і занять. Конвенція ООН щодо дискримінації в галузі праці і занять. Конвенція ООН щодо політики зайнятості № 122 і Рекомендація № 122 визначають, що країни, які ратифікували ці документи, повинні проголошувати і дотримуватися як основної мети активної політики, спрямованої на підтримку повної, продуктивної і вільно вибраної зайнятості. Україна в 1980 році ратифікувала Конвенцію ООН "Про лiквiдацiю всіх форм дискримінації щодо жінок".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #1 Мужик 25.03.2011 12:42
"В Черкаській обласній адміністрації не лишилося жінок" -попомним мы вам матриархат!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100