реклама

реклама

Відділ фізичної культури і спорту Черкаського міськвиконкому оголосив конкурс спортивної фотографії. Прийом фотографій триватиме до 30 листопада. У конкурсі оголошено шість номінацій.

– Ми оголосили конкурс з метою популяризації та розвитку олімпійського руху в місті, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності наших громадян, підняття престижу міського спорту, залучення населення до занять спортом, – розповідає начальник відділу фізичної культури і спорту Черкаського міськвиконкому Олександр Гаврилов.

Як зазначають організатори, всі фотографії повинні бути пронизані ідеями олімпійського руху. До участі у конкурсі не допускаються фотографії, на яких зображені прапори, гасла, знаки, символіка політичних партій, а також спиртні та тютюнові вироби.

Прийом фотографій триває з 1 квітня до 30 листопада.

Конкурс проводиться в шести номінаціях:

1. Перші дитячі досягнення: фотографія повинна відображати перші досягнення дітей, які залучилися до занять фізичною культурою та спортом, наприклад, момент фінішу, виконання фізичної вправи, прагнення до перемоги.

2. Змагальне напруження, де відображаються яскраві моменти спортивних змагань.

3. Спортивна сім’я: тут має бути зображена сім’я, члени якої залучились до занять фізичною культурою і спортом.

4. Від масовості до професійної майстерності: тут відображаються учасники масових фізкультурно-спортивних заходів, наприклад, спортивні паради, масові забіги, олімпійський урок тощо.

5. Жінка в спорті: фотографія відображає жінку, яка займається будь-яким видом спортивної діяльності, наприклад: спортсменку, тренера, спортивного лікаря, спортивного керівника.

6. Тренер: відображається особистість тренера.

В одній номінації можуть бути представлено не більше 10 фотографій.

Фотографії необхідно приносити або ж надсилати за адресою: 18000, м. Черкаси, вул. Гоголя 251, відділ фізичної культури і спорту з поміткою «На конкурс спортивної фотографії». Фотографії повинні бути зробленими протягом поточного року, мають бути оригінальними і вільними від прав третьої сторони. Роботи повинні відповідати наступним технічним вимогам: 1) бути представлені в цифровому вигляді – на компакт-дисках у форматі JPG або ТІF-файлів (не менше ніж 2400 х 3600 пікселів) або 15 х 21 см; 2) бути представлені у вигляді надрукованого фото форматом від 30 см по довгій стороні кадру (окрім тисненого паперу). Заявки повинні включати заповнений офіційний бланк, фотографії та інформацію про роботу (де і коли вона була зроблена, короткий опис).

Підсумки Конкурсу організатори обіцяють підвести до 10 грудня. Переможців визначить експертна комісієя. У кожній з номінацій визначаються переможець та призери, яких нагородять кубками та пам’ятними дипломами. Результати Конкурсу будуть розміщені на офіційному сайті Черкаської міської ради (www.rada.cherkassy.ua), офіційному сайті департаменту освіти та гуманітарної політики (www.ogp.ck.ua) та інших засобах масової інформації.

Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100