реклама

реклама

Єдиного кандидата від опозиції по 194 ВО Миколу Булатецького не зняли з виборчих перегонів. Він виграв апеляцію у Вищому адміністративному суді. Про це в коментарі «Прочерку» повідомила довірена особа Булатецького, член політради «Батьківщини» Максим Поляков.

Фото – зі сторінки Максима Савчука в соціальній мережі «Фейсбук»

Фото – зі сторінки Максима Савчука в соціальній мережі «Фейсбук»


– Суд щойно закінчився. У нас – повна перемога, – зазначив він.

Судове засідання тривало близько години.


Про результати засідання повідомила в соцмережі «Фейсбук» і народні депутатка Леся Оробець, зазначивши, що Булатецький виграв не лише суд, а й на виборах переможе.


Як відомо, суддя Київського апеляційного адміністративного суду Лариса Борисюк залишила без розгляду позов депутата Черкаської міської ради від Партії регіонів Олексія Арсенюка про зняття з реєстрації кандидата в народні депутати Миколи Булатецького у ВО № 194 з виборчих перегонів. Утім Арсенюк з таким рішенням не погодився і подав заяву в іншу судову інстанцію.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #16 Оксана Мацюцька 14.12.2013 16:58
"Опанас", ви, очевидно, належите до тих, ким керує винятково шлунок і мучить безперервний бодун, тому й не дивно, що у вас такі асоціації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #15 опанас 13.12.2013 21:04
Цитую Оксана Мацюцька:
Ну чому ж, вибір є: крім Булатецького, за якого минулого разу проголосувала більшість виборців, і Поплавського, який за останній місяць проник усім нам аж у печінки, у списку кандидатів є В.Мамалига



Мамалига це якась їжа? Чи самогон?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #14 федор принципиальный 13.12.2013 20:45
Голова седая,...................,дружбан и рупор оленя,сам бы не догадалс,тешитс я как дитя,рассчитыва ет,что черкащане его выберут,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #13 Виборець 13.12.2013 20:11
Цитую Виктор:
Лишний раз убедился что Арсенюк - КЛОУН. :lol:

Арсенюк не клоун. Він - негідник.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Loki 13.12.2013 17:29
Мог бы ли победить мамалыга,в случае если бы это и правда были "Выборы", а не "флешмоб"? Такая вероятность скорее всего была бы, но она очень мизерна. Проблема не в кандидатах, а в электорате. За почти 100 лет советской власти и ее различных модификаций, "трьома тіточками" (три девицы под окном, мойры, парки, норны, маркс-энгельс-ленин, три лидера оппозици, etc) воспитан не "человек осознанно делающий свой выбор", а точно-отой "товстий небіж", пьеса о котором так вовремя идёт в театре. Нить его судьбы, как и 95% украинцев, прядут ну все кому не лень! А потом спохватившись, шо напряли не то шо хотелось, пытаются в мгновение ока провести "обряд инициации" этого абсолютно инфантильного создания и получить на выходе "нового человека". Ага щас! Появится ли "думающий избиратель" к новой исторической возможности, шо предоставит украине судьба для получения свободы-следующему распаду российской империи? Как показывает сегодня - шансы такие же мизерные. Спрядут другое. Но я хочу ошибиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Богун 13.12.2013 16:32
Цитую бест:
Микола Іванович - перемога буде ваша!!!

У 2077 році буде його! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 бест 13.12.2013 15:34
Микола Іванович - перемога буде ваша!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 О.ЧУПРИНА 13.12.2013 15:31
Олексій Арсенюк-це "в доску наша людина".Якщо до його позовів у Поплавського були якісь примарні шанси,то завдяки "нашій людині" в тилу ворога вони стали рівними НУЛЮ.Ай да Штирлиц,ай да молодец!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Рятівник 13.12.2013 14:59
Арсенюк КЛОУН діє за вказівкою Тулуба, Мих Мих заніс йому товстий чемодан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Оксана Мацюцька 13.12.2013 13:17
Ну чому ж, вибір є: крім Булатецького, за якого минулого разу проголосувала більшість виборців, і Поплавського, який за останній місяць проник усім нам аж у печінки, у списку кандидатів є В.Мамалига (до речі, на минулих виборах він знімав свою кандидатуру на користь Булатецького). Пам'ятаючи, що В.Мамалига на виборах мера також отримав від жителів міста підтримку у десятки тисяч голосів, виносити його за дужки як можливого переможця 15 грудня ніяк не можна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100