реклама

реклама

Процес обговорення нових тарифів на утримання житлових будинків перейшов у Черкасах у завершальну стадію. Завтра нові тарифи розгляне виконавчий комітет. Орієнтовно підвищення тарифів відбудеться на 30% і діятимуть вони до 30 вересня. Про це сьогодні повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Порівняно з тарифами 2009 року ми виходимо на підвищення тарифів на 30%. Плануємо, щоб нові тарифи діяли до 30 вересня. А з 1 жовтня затверджуватимемо новий тариф. Відповідно до постанови Кабміну у тариф мають закладатися видатки на проведення поточних ремонтів. По кожному будинку перелік робіт має бути визначений на відповідний період. Також повинна бути визначена вартість ремонтних робіт, яка має бути закладена в тариф пропорційно кожного місяця, – пояснив Сергій Одарич.

– Наприклад, є в будинку проблема з дахом. На його латання потрібно 200 тисяч гривень. Ці кошти повинні входити в тариф, людина повинна їх сплачувати, а за підсумками року відповідні роботи мають бути виконані. І на моє переконання, ці акти повинні бути обов’язково підтверджені жителями будинків. Ми цього разу робимо перший крок до такого підходу. Загалом кожного року тарифи будуть переглядатися. І плануємо той річний термін, на який діятиме тариф, запровадити з 1 жовтня до 30 вересня. Тобто на 1 жовтня будуть затверджуватися тарифи, які по кожному будинку тамимуть перелік і обсяг конкретних ремонтних робіт. І будинок сплачуватиме відповідно до тих робіт, які необхідно виконати. За підсумками року буде звіт. У разі, якщо роботи виконані не в повному обсязі, то буде відбуватися перерахунок і повернення коштів, які громадяни заплатили, – зазначив мер.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 док 29.03.2011 08:06
Когда вернёте то, что украли у жителей завышенными тарифами??? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 центр 28.03.2011 22:17
"У разі, якщо роботи виконані не в повному обсязі, то буде відбуватися перерахунок і повернення коштів, які громадяни заплатили, – зазначив мер." :lol: :lol: :lol:
Ага, сплю и вижу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Домовой 28.03.2011 20:04
Новый способ подзаработать на выборы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Алекс 28.03.2011 13:33
спс тов. МЕР! Низкий тебе поклон!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100