реклама

реклама

Внучка Юрія Горліса-Горського, старшини Армії УНР і повстанської Холодноярської республіки, Ляля Лісовська планує реалізувати на Черкащині мистецький проект для популяризації Холодного Яру. Про це вона повідомила в коментарі «Прочерку».

Сама Ляля Лісовська – з Британії, проте останнім часом живе у США, де займається менеджментом мистецьких проектів. Душа ж Лялі Лісовської постійно перебуває в Україні, на батьківщині її предків. Зокрема, вона допомагала українцям спостерігати за виборами на нещодавніх перевиборах.

Найближчого ж літа Ляля Лісовська планує реалізувати в Холодному Яру на Чигиринщині мистецький проект «Мале місто», у межах якого будуть популяризуватися давні традиції українського народу, наприклад, створення посуду з глини. Крім того, окремо буде досліджуватися історія виникнення такої місцини, як Холодний Яр.

– Потужна енергетика цієї місцевості, за деякими даними, пов’язана з тим, що багато років тому сюди впав гігантський метеорит, – зазначила Ляля Лісовська.

Нині внучка відомого холодноярця лише розробляє план свого проекту, який поки має загальні обриси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 цікаво 25.12.2013 10:20
на черкащині ще повно онуків холодноярців і господарюють вони і традиції дідів бережуть.пошануймо їх, бодай яку копійчину до пенсії надбавивши
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 СЕЛЯНИН 25.12.2013 05:41
Для кого и зачем популяризовать больше 300 пустых хат в нашем негазифицирован ном селе?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Мишель Г//// 24.12.2013 20:32
Пусть останется тут если она это любит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100