реклама

реклама

23-25 березня в Луганську пройшли змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків, в яких взяли участь 20 команд з усієї країни. Вперше в історії юніорських змагань увесь п'єдестал зайняли спортсмени однієї команди, команди Черкаської області (тренер Олександр Чепурний).

Змагання передбачали два етапи серед яких подолання стометрової смуги із перешкодами і підйом по «штурмовій» драбині у вікно третього поверху учбової башти. Незважаючи на юний вік, усі спортсмени показали свою спритність, майстерність, та вправність під час виконання спортивних вправ.

Фактично увесь індивідуальний комплект нагород розіграли поміж собою черкащани, яким ще до початку змагань багато фахівців із інших збірних відводили роль лідерів. Переможцями стали Ярослав Міщенко, Владислав Стецюк та Богдан Дробний.

За підсумками змагань була сформована юніорська збірна країни, у яку ввійшли одразу четверо черкащан.

Про це повідомляє прес-служба МНС області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Володимир Бесараб 31.03.2011 10:46
Чудова акція. За словами моєї знайомої, в Германії паралельно із муніципальною пожежною службою в кожному селі є добровільна пожежна дружина. Моя знайома дивувалась, що німці добровільно беруть участь у цих рятувальних дружинах, а на тренування ходять разом із дітьми. Чудове поєднання спорту та виховання на благо суспільства. Молодці обласні МНСники, так тримати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100