реклама

реклама

З 22 по 26 березня в Москві проходив етап Кубку світу з кікбоксінгу  за версією ВАКО, де взяли участь, продемонструвавши високі результати, два черкаські спортсмени, вихованці КДЮСШ «Вулкан»: Іван Ткаченко та Артем Савенко.

Першу сходинку у двобої серед спортсменів у ваговій категорії +91 кг на змаганнях виборов студент  третього курсу ЧНУ ім. Б.Хмельницького, факультету екології та захисту навколишнього середовища Іван Ткаченко. Його колега по клубу Артем Савенко, який навчається на другому курсі Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля теж показав гідний результат, ввійшовши в п’ятірку кращих у ваговій категорії 63,5 кг.

За словами тренера  КДЮСШ «Вулкан» Юрія Зубова, його вихованці  на етапі Кубку світу з кікбоксінгу, де брали участь 376 спортсменів із 18-ти країн світу, продемонстрували високі показники  майстерності, сили та витривалості. А виступ Івана Ткаченка підтвердив те, що КДЮСШ «Вулкан» не стоїть на місці, а динамічно розвивається.

За результатами етапу Кубку визначається команда для участі у чемпіонаті світу, який проходитиме у жовтні цього року в Ірландії.

До речі, черкаські спортсмени засвідчили  професійність підготовки і на Чемпіонаті України серед юніорів, який відбувся з 18 по 20 березня у Харкові. З близько восьмисот учасників з усіх куточків України, перші місця з кікбоксінгу  завоювали вихованці КДЮСШ «Вулкан»:

  • у ваговій категорії 63,5 кг – Антон Зубов;
  • у ваговій категорії 75 кг – Євген Маслов;

ОДСШ «Спартак»:

  • у ваговій категорії 67 кг – Мжавія Джоні;
  • у ваговій категорії 81 кг – Чірва Дмитро;
  • у ваговій категорії +91 кг – Ульянов Максим.

Нині черкаська команда готується на чемпіонат України серед дорослих, який відбудеться 15-17 квітня у м. Суми.

 Довідка:

Сьогодні у спортивному клубі «Вулкан» займається близько чотирьохсот вихованців, віком від 6 до 30 років, які опановують бокс, кікбоксінг, тхеквондо, рукопашний бій, військово-спортивне багатоборство, фітнес та спортивні танці.

За 26 років діяльності «Вулкан» здобув високі показники у підготовці спортсменів, які займали призові місця на Кубках та Чемпіонатах  світу та Європи. Зокрема, «виростив» трьох майстрів спорту міжнародного класу та Заслужених майстрів спорту України, більше десяти майстрів спорту.

Тел. для довідок  центру «Вулкан»: 32-01-40, 32-01-41 та 32-01-42.

Прес-служба МВК

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100