реклама

реклама

Останні настанови режисера Владислава Чабанюка

Останні настанови режисера Владислава Чабанюка

Перший український народний кінопроект «Казка про Чорного Козака», який стартував у жовтні 2008 року, може зявитися на екранах улітку 2011 року. Поки героїко-романтичній історії не вистачає підтримки. Фінансової.

Майже 500 ГБ відзнятого відео, більше 200 учасників проекту з різних куточків України, США, Канади, Німеччини, 180 тисяч вкладених спонсорських гривень, костюми від українських колекціонерів – такою на сьогодні є готовність кінокартини. За словами автора сценарію та режисера «Казки…» Владислава Чабанюка, фільм відзнятий на 70%. Залишилось провести 8-10 знімальних змін, змонтувати та озвучити.

Кошти, необхідні для завершення кінокартини, автори ідеї можуть отримати від перемоги у конкурсі «Дрімз кам тру!», проведеного компанією «Нескафе» шляхом народного голосування. Переможців визначать наприкінці травня.

Нагадаємо, над історичним фільмом «Казка про Чорного козака» працюють аматорська кіностудія села Легедзине Тальнівського району під керівництвом Владислава Чабанюка за мотивами казки Сашка Лірника. До роботи над кінострічкою також долучились етногурти «Гуляйгород», «ДахаБраха», клуб історичної реконструкції «Росичі», «Піккардійська терція», Тарас Компаніченко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100