реклама

реклама

До...

До...

У перші дні квітня у Черкасах причепурили одну з найбрудніших будівель – колишню лазню, розташовану на розі бульв. Шевченка та вул. Піонерської.  Парадокс ситуації полягає в тому, що зробив це аж ніяк не власник, а одна з релігійних громад міста, які зголосились добровільно помити фасад будівлі, вкритий безліччю  написів та обідраних оголошень.

Заступник міського голови Любов Майборода розповіла, що кілька тижнів тому до неї звернувся представник Церкви Ісуса Христа останніх днів з пропозицією виділити їм якусь ділянку роботи з прибирання Черкас. Як варіант було запропоновано очистити зовнішні стіни колишньої лазні, що знаходиться на перетині бульв. Шевченка та вул. Піонерської.

 Тому впродовж дня сімнадцять послідовників релігійної громади відмивали будівлю.

... і після.

... і після.

– Напередодні Великого свята Христового Воскресіння важливо нам всім пройти очищення і кожному особисто і місту в цілому. Мені дуже приємно, що в Черкасах є такі небайдужі громадяни, які вболівають за чистоту нашого міста, добровільно зголосившись  власними силами провести це прибирання, – зауважила Любов Володимирівна.

На її думку, важливо, щоб таких звернень було більше не залежно від віросповідання чи соціальної приналежності. Аби кожен черкасець турбувався про чистоту та красу рідного міст. Адже не варто забувати, що чисто там, де не смітять.

У свою чергу Любов Майборода звернулася до кожного  городянина прибрати, зібрати та винести сміття хоча б біля свого будинку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100