реклама

реклама

Щойно Апеляційний суд Черкаської області призначив одному із активістів Автомайдану Сергію Хаджинову цілодобовий домашній арешт на два місяці. Про це з місця події інформує кореспондент «Прочерку».

Протягом цього часу Сергій не має права покидати місця проживання. Також він мусить здати внутрішній та закордонний паспорти й інші документи, які дозволяють покинути країну.

На запитання журналістів, що, в першу чергу, зробить, коли повернеться додому, Сергій Хаджинов зазначив, що візьме на руки маленьку доньку.


Нагадаємо, що засідання Апеляційного суду у справі Сергія Хаджинова перенесли через відсутність прокурора сьогодні із 09.00 на 11.30.

28 січня Соснівський суд Черкас призначив Хаджинову міру запобіжного захожу у вигляді двох місяців арешту.

Як відомо, 27 січня в Черкасах затримали Хаджинова, крім того, побито 7 машин автомайданівців, які приїхали сюди з Києва.

Також за спробу повторного штурму Черкаської облдержадміністрації в ніч з 26 на 27 січня міліція затримала 12 людей.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Loki 05.02.2014 15:11
)))) Помнится несколько лет назад была нашумевшая история, когда украинский прапорщик-погранец за определённую мзду указал одной чеченской беженке с детьми направление движения в сторону Польши. И даже не интересуясь, не только её документами, но и тем сможет ли она глубокой осенью, вместе с детьми выбраться из леса. Сегодня, можно быть уверенным, что цена у них другая, ведь курс мзды определяется откатом!))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100