реклама
Sucurity Police

реклама

Апеляційний суд Черкаської області переніс на невизначений термін розгляд справи щодо голови обласної організації ВО «Свобода» Юрія Ботнара, передає кореспондент «Прочерку».


Таке рішення суд ухвалив, оскільки матеріали справи слідчий та прокурор надали на самому судовому засіданні, тож служителі Феміди не встигли їх вивчити, щоб ухвалити якесь рішення.

Справу Ботнара розглядала колегія суддів у складі Соломка, Гончарук, Охріменко. Під час судового розгляду Юрій Ботнар заявив, що вперше бачить слідчого Кривов’яза і разом із захистом наполягав на пом’якшенні міри запобіжного заходу.

– За три тижні мого перебування під домашнім арештом зі мною не було проведено жодних слідчих дій, – зазначив Юрій Ботнар.

Натомість прокурор наполягав на тому, що не слід змінювати міру запобіжного заходу, оскільки Ботнар підозрюється у вчиненні тяжкого злочину.

Також під час засідання прокурор Сидоров пообіцяв, що згідно зі введенням у дію ЗУ «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» направить клопотання до Соснівського районного суду, щоб там закрили кримінальне провадження і звільнили від відповідальності Ботнара. Він зазначив, що дату судового розгляду має призначити Соснівський районний суд Черкас.

На оголошення рішення суду не впустили ані громадськість, ані журналістів.

Його переказав присутнім сам Юрій Ботнар, вийшовши із зали суду.

Опісля патріотична громадськість заспівала гімн України під стінами Будинку правосуддя.

Нагадаємо, що Юрій Ботнар із 28 січня перебуває під цілодобовим домашній арештом.

Націоналіста звинувачують за трьома статтями ККУ: організація масових заворушень, блокування та штурму адмінібудівель, зокрема Черкаської ОДА. 27 січня голову Черкаської обласної організації ВО «Свобода» затримали біля дому працівники МВС, а 28 січня суд постановив застосувати до Юрія Ботнара запобіжний захід у вигляді тримання під цілодобовим домашнім арештом на термін 2 місяці.

Дивіться також ВІДЕО.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #6 Мефодій 18.02.2014 09:42
Цитую Makar:
Такий молодий,а вже т...пий...

дорогу молодим) :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Юра ... 17.02.2014 18:47
Цей безробітний .... ганьба для всієї України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Гомін 17.02.2014 17:00
В політичних колуарах подейкують, що Барселонович отримав завдання від Олега Ярославовича продовжити блискучу піаркомпанію "Свободи".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Братушка 17.02.2014 16:47
Юрію Ботнару: Братушка, а ти думав це тобі цяцьки-пецьки отаке чудити... Нічого, з віком ти станеш мудрішим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Makar 17.02.2014 14:09
Такий молодий,а вже т...пий...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Козак 17.02.2014 13:14
Це шо,амністія в дії...??? То так закриватимуть протягом місяця майданівські справи ??? То це така перемога опозиції,то заради цього Майдан винудили поступитись..???Що ті двоє вчора чотири години робили Пшонці,чи він їм???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100