Після бурхливого мітингу на центральній площі Сміли, що відбувся увечері 19 лютого, небайдужі сміляни пішли спиняти колону машин з десантниками з Кіровограда. Надійшла інформація, що вони невдовзі мають проїхати містом.

 

Схоже, однак, що військовослужбовці проїхали іншою дорогою. Адже їхніх машин так і не дочекалися. Тож силовиків у Києві додалося. Цікаво, що фури, які проїжджали повз пікетувальників, вітали їх гучними сигналами, інформує кореспондент "Прочерку".

представники церков прочитали спільну молитву. На жаль, представників духовенства православної церкви московського патріархату на Майдані в Смілі ніколи не було

представники церков прочитали спільну молитву. На жаль, представників духовенства православної церкви московського патріархату на Майдані в Смілі ніколи не було

Вітали автівки людей і під час мітингу. На нього запросили і керівників міста. До мітингувальників вийшли заступник міського голови Юрій Студанс, керуючий справами – заступник міського голови Олександр Головченко і радник міського голови Микола Бобков.

ця жінка бачила побоїще в Києві на власні очі

ця жінка бачила побоїще в Києві на власні очі


Мітингувальники емоційно висловили їм усе що думають про події в країні, області і Смілі. Вони також запропонували представникам влади вийти з Партії регіонів, на яку покладають відповідальність за ескалацію насильства в Україні. Серед протестувальників були люди, котрі на власні очі бачили побоїще на Майдані Незалежності в Києві. Ці люди розповідали жахливі речі.

Однак, представники смілянської влади писати заяви про вихід з партії відмовилися, хоча загалом розмова була продуктивною. Було вирішено ініціювати продовження проведення сесії міської ради, яка не закінчила свою роботу. Для цього мітингувальники мають зустрітися з міським головою Вадимом Решетняком 20 лютого о 9-й ранку.


Насамкінець активісти написали величезний плакат „Влада зупини війну” і розстелили його на землі перед Будинком Рад.


реклама

Коментарі  

 
+11 #1 Хома 20.02.2014 01:14
Какая в Смеле принципиально - региАнальная власть! Просто петух ещё не клюнул. А пора бы уже...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100