реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні із моргу заберуть тіло вбитого вчора на трасі Київ – Одеса поблизу Маньківки Віктора Чернеця. Його близько 18.50 збив на швидкості водій невстановленого автомобіля під час блокування траси місцевими жителями.


– У колгоспі ми з ним разом працювали. 1971-го року народження. Спілкувалися, діти наші в один клас ходять, – говорить «Прочерку» про загиблого його товариш та односельчанин Анатолій. – Сам він не із Подібної (село на Маньківщині, – ред.), але тут одружився і жив у тещиній хаті. Є дружина, двоє дітей. Старша дочка – випускниця. У цьому році закінчує школу, а менша ходить у 9-ий клас разом із моїм сином.

Загалом про загиблого Анатолій відгукується позитивно:

– Був нормальний, хазяйновитий хлопець. Тримав кілька городів, господарство. Працював в Уманському автодорі водієм «КрАЗу». Нормальна сім’я. Спиртним не зловживав, цигарку не курив. Працьовита людина. В хаті вони тещиній зробили за останні два роки «євроремонт», як на нього кажуть. Побудував новий гараж, заасфальтував подвір’я. Готувався до доньчиного випуску... – каже Анатолій.

Свідком трагедії Анатолій не був.

– Я був на трасі, але мені треба було від’їхати додому. Саме в цей час все й сталося. Мені вже односельчани зателефонували й повідомили про те, що сталося, – говорить «Прочерку» Анатолій.

Чи робили експертизу, не знає.

– Та яку там експертизу? Там черепа практично не залишилося. Мозок був по асфальту розмазаний. Похорон, скоріше за все, буде завтра. Поїхали до моргу забирати тіло. Невідомо, віддадуть його чи ні, – зітхає маньківчанин.

Анатолій каже, що в селі є інформація, що знайшли машину, яка збила Віктора, за 10 кілометрів від місця трагедії в сусідньому селі.

– Солідну таку машину знайшли. Державні номери зняті. Але ж у базі даних все одно є номер кузова і двигуна. Це те, що видалити неможливо. Я думаю, що вбивцю цього хлопця знайдуть, – сподівається чоловік.

Однак прес-секретар ДАІ в Черкаській області Олена Піскова «Прочерку» факт знайдення авто не підтвердила.

– Такої інформації в нас немає. Водія та машину оголошено в розшук, – зауважує Олена Володимирівна.

Голова Уманської міської організації партії «УДАР» Антон Котвіцький, який був свідком події, зауважив у коментарі «Прочерку», що Віктора збив джип, орієнтовно «Nissan X-Trail».

– Водій на великій швидкості проскочив кордон, який утворили люди для відлову «Беркуту» і «тітушок» на трасі Київ – Одеса. Орієнтовно, це була охорона автобусу з тітушками, який потім затримали і спалили. Від удару автомобіля в постраждалого ледь не відлетіла голова. Активісти відразу на автомобілях кинулися на пошуки вбивці, але той зник у темряві, – пригадує уманський «ударівець».

За його словами, ДАІшників на місце події приїхало троє, але вони нічого особливого зробити не могли, бо люди взяли контроль над ситуацією в свої руки.

– На ДАІшників або на чинну владу ми не можемо вже покластися, – зазначає пан Котвіцький.

Маньківський «ударівець» В’ячеслав сам момент вбивства не бачив, тому що знаходився за метрів 50 від місця події, але чув.

– Казали, що в номерах автомобіля є літери «АА» і серед цифр – двійки та четвірки. Чи «22-24», чи «22-42», точно сказати не можу, щоб вас не плутати, – говорить активіст.

В’ячеслав каже: «швидка» та представники ДАІ приїхали швидко.

– Але медики вже не могли нічого вдіяти, просто констатували смерть. Потім його жінка приходила, кричала... – пригадує чоловік.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 позивний Топаз 24.02.2014 14:47
Джип, який ймовірно відкривав стрільбу на блок-посту біля Маньківки знайдено в Жашкові

http://zhashkiv.info/dzhip-yakiy-ymovirno-vidkrivav-strilbu-na-blok-postu-bilya-mankivki-znaydeno-v-zhashkovi/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Сеня Рудик 20.02.2014 22:10
світла пам"ять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100