реклама

реклама

Відкритий міський конкурс талантів обиратиме нових зірок. Про це під час прес-конференції повідомила начальник управління культури та туризму Черкаського міськвиконкому Валентина Шепецька.

Другий рік поспіль мерія організовує змагання «Черкаська зірка», у якому цінуються вокал, образотворче мистецтво, фотографія та оригінальний жанр (пантоміма, пародія, циркове мистецтво). За словами пані Валентини, мета конкурсу – виявляти таланти черкасців, популяризувати їх як на регіональному, так і на всеукраїнському рівнях.

Ми хочемо дати старт і можливість переможцям цьогорічного конкурсу відвідати і представити місто на одному з загальноукраїнських та міжнародних конкурсах. Тому, крім грошової нагороди у розмірі три тисяч гривень, зірка отримає оплату поїздки на будь-яке змагання, – говорить Валентина Шепецька.

Для переможниці «Черкаської зірки-2010» у номінації «класичний вокал» Наталії Табачної конкурс мав велике значення.

фото - конкурс "Черкаська зірка"-2010

фото - конкурс "Черкаська зірка"-2010

- Досить часто мене запрошують на різноманітні події. Я брала участь у міжнародному проекті «Циганський барон». Також мене запрошували співати гімн України на боксерському поєдинку у Києві у Палаці спорту. А ще переможці конкурсу мали можливість виступати на черкаських святах та милуватися своїм зображенням на банерах, – розповідає Наталія.

Цього року «Черкаська зірка» відбуватиметься у три етапи: вибірковий (для жителів міста, який відбудеться 14-15 травня у Палаці молоді), заочний (для учасників з інших населених пунктів, прийом заяв до 12 травня у Міському будинку культури ім. І. Кулика) та фінальний (29 травня, парк Ювілейний).

Черкасці зможуть позмагатися у чотирьох номінаціях: вокал (естрадний, класичний, фольклорний та бардівська пісня); фотоконкурс (тема: «Багатство нашої планети»); образотворче мистецтво («Багатство нашого світу», техніка виконання: олівець, гуаш, акварель, пастель, гравюра, колаж) та оригінальний жанр (пантоміма, пародія, театр малих форм (вогню, тіней, на ходулях, бойових мистецтв, живої скульптури), циркове мистецтво).

Нагадаємо, що цього року облдержтелерадіокомпанія «Рось» розпочала реалізацію власного шоу «Рось»  шукає таланти».

 

 

 

 

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 ІГОРко 14.04.2011 15:54
Ваш заголовок не зовсім зрозумілий. Рось якраз почала шукати таланти після управління культури та туризму Черкаського міськвиконкому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Знайка 14.04.2011 09:01
На РОСІ дехто вже нашукав собі в карман непогано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100